«

»

Жов 22

Почала діяти заборона на використання зовнішнього освітлення та освітлення зовнішньої реклами

офіційноТаке рішення ухвалили на засіданні Ради оборони Львівської області.

21 жовтня о 18:00 почала діяти заборона на використання на території Львівщини зовнішнього освітлення на час дії комендантської години та освітлення зовнішньої реклами після завершення робочого часу суб’єктів господарювання. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Нагадаємо, щоб суб’єкти господарювання, незалежно від організаційно-правової форми, дотримувалися вимог цього рішення, роботу контролюватиме поліція Львівської області.


 

 

РІШЕННЯ

ради оборони Львівської області

від 20 жовтня 2022 року №15

 

Про здійснення заходів 

правового режиму воєнного стану

 

Відповідно до указів Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», від 12 серпня 2022 року №573/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», Закону України «Про правовий режим воєнного стану», керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2007 року №507, з метою забезпечення відновлення та підтримки роботи енергосистеми області в умовах воєнного стану за результатами проведеного засідання (протокол від 20 жовтня 2022 року №8) рада оборони області

ВИРІШИЛА:

  1. Суб’єктам господарювання, незалежно від організаційно-правової форми, які здійснюють діяльність на території області, протягом дії правового режиму воєнного стану, починаючи з 21 жовтня 2022 року з 18:00 год:

1.1. Вжити всіх можливих заходів для зменшення енергоспоживання шляхом економного та раціонального використання електроенергії, в тому числі перехід на роботу в нічний час.

1.2. Заборонити на території області використання:

– всіх видів зовнішнього освітлення, крім освітлення вулично-дорожньої мережі та об’єктів критичної інфраструктури, на час дії комендантської години;

– освітлення зовнішньої реклами, розміщеної на фасадах будинків та споруд, спеціальних конструкцій, тощо після завершення робочого часу суб’єктів господарювання, незалежно від організаційно-правової форми.

  1. Начальникам районних військових адміністрацій, головами міських, селищних, сільських рад територіальних громад забезпечити виконання пункту1 цього рішення.
  2. Головному управлінню національної поліції у Львівській області, Управлінню патрульної поліції у Львівській області здійснювати контроль за дотриманням вимог цього рішення суб’єктами господарювання, незалежно від організаційно-правової форми, які здійснюють діяльність на території області.

 

Голова ради оборони області                                                      М. КОЗИЦЬКИЙ

print

Pin It on Pinterest