«

»

Лис 21

Про скликання 19-ї позачергової сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради

гербСТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 21 листопада 2022р.          м. Старий Самбір            № 134

Про скликання 19-ї позачергової сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради

Керуючись ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26 Регламенту Старосамбірської міської ради:

 

1.Скликати 19-у позачергову сесію 8-го скликання Старосамбірської міської ради 24 листопада 2022 року о 10.00 годині в приміщенні зали засідань адміністративного будинку Старосамбірської міської ради по вул.Лева Галицького, 40.

  1. Запропонувати на розгляд сесії наступний порядок денний:

2.1. Про обрання лічильної комісії.

2.2. Про затвердження порядку денного 19-ї позачергової сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради.

2.3. Про затвердження Стратегії розвитку ЗЗСО I-II ступенів села Спас Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області на 2022-2027 року.

2.4. Про зміну найменування ЗЗСО І-ІІ ступенів с.Біличі та затвердження Статуту закладу в новій редакції.

2.5. Про внесення змін до Положення про відділ містобудування, архітектури, комунальної власності та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Старосамбірської міської ради.

2.6. 2.18. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність Старосамбірської міської територіальної громади об’єктів окремого індивідуально визначеного майна.

2.7. Про затвердження вартості однієї нормо-години на виконання робіт з технічної інвентаризації нерухомого майна КПИ «Старосамбірське МБТІ та ЕО».

2.8. Про затвердження Програми поповнення статутного фонду КП «Старосамбірське МБТІ та ЕО» Старосамбірської міської ради на 2022 рік.

2.9.      Про розгляд заяви гр.Волошанського Юрія Степановича, мешканця м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.10.    Про розгляд заяви гр.Бандури Руслани Євстахіївни, мешканки м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування чоловіка Бандури Ореста Сильвестровича.

2.11. Про розгляд заяви гр.Прокопа Андрія Івановича, мешканця м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.12. Про розгляд заяви гр.Бабича Василя Миколайовича, мешканця м.Старий Самбір, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.13. Про розгляд заяви гр.Глухана Григорія Миколайовича, мешканця с.Велика Лінина, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.14. Про розгляд заяви гр.Марич Катерини Андріївни, мешканки с.Воля, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.15. Про розгляд заяви гр.Карфута Осипа Васильовича, мешканця с.Стара Ропа, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.16. Про розгляд заяви гр.Шаповалова Івана Анатолійовича, мешканця с.Стара Ропа, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.17. Про розгляд заяви гр.Кіфер Уляни Ігорівни, мешканки с.Росохи, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування дочки Кіфер Олени Віталіївни.

2.18. Про розгляд заяви гр.Хмарич Антоніни Анатоліївни, мешканки с.Тершів, щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування сина Хмарича Павла Миколайовича.

2.19. Про розгляд заяви гр.Полюги Наталії Богданівни, мешканки с.Стара Ропа, щодо надання одноразової грошової допомоги в зв’язку з важким матеріальним становищем.

2.20. Про виплату одноразової допомоги на поховання Коваля Ігора Михайловича.

2.21. Про виплату одноразової допомоги на поховання Брилича.

2.22. Про затвердження програми фінансування 8 ДПРЗ ГУ ДСНС на 2022 рік.

2.23. Про внесення змін до Програми безкоштовного забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю технічними засобами для використання в побутових умовах на 2022 рік.

2.24. Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Старосамбірської територіальної громади на 2022 рік в новій редакції.

2.25. Про внесення змін до рішення 15-ї сесії 8 скликання від 22.02.2022р. №1004 «Про затвердження плану заходів на виконання програм Старосамбірської міської ради».

2.26. Про збільшення статутних фондів комунальних підприємств Старосамбірської міської ради.

2.27. Про внесення змін до показників бюджету Старосамбірської міської теирторіальної громади на 2022 рік.

2.28. Про вилучення земельних ділянок з користування для ведення особистого селянського господарства.

2.29. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки та надання в оренду земельної ділянки гр.Пахолку О.І. та гр.Миджин У.Л. на території Старосамбірської міської ради, Самбірського району, Львівської області.

2.30. Про надання дозволу ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування орієнтовною площею 0,10га під існуючими об»єктами трубопровідного транспорту та для розміщення і експлуатації об»єктів трубопровідного транспорту, а саме: під’їздної автодороги ГРС на території Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

2.31. Про надання дозволу ТОВ «Юкрейн Тауер Компанія» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,16 га в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій з метою будівництва споруд електронних комунікаційних мереж за адресою: с. Торгановичі, Самбірського району, Львівської області.

2.32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ФГ «Нива».

2.33. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельну ділянку в постійному користуванні гр.Затварському А.В.

2.34. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування нежитлового приміщення за адресою м.Старий Самбір вул. Вітовського, 16, Самбірського району, Львівської області гр. Касперу І.М.

2.35. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування нежитлового приміщення за адресою м.Старий Самбір вул. Л.Галицького, 42/3, Самбірського району, Львівської області гр. Затварському М.І.

2.36. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення Войт О.В.

2.37. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення Геращенку П.М.

2.38. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, невитребуваних (нерозподілених) земельних часток(паїв) на території Старосамбірської міської ради ТОВ «Норбілк Агрі».

2.39. Про внесення змін до рішення 18-ї сесії 8 скликання від 06.09.2022р. № 1093 «Про продажу земельних ділянок сільськогосподарського призначення для ведення фермерського господарства».

2.40. Про приєднання до Асоціації «Карпатський Єврорегіон-Польща».

 

Міський голова                                                    Ігор ТРУХИМ


 

 

Додаткові питання

print

Pin It on Pinterest