«

»

Лис 22

Одноразове добровільне декларування – головна тема робочої зустрічі у Старосамбірськії ДПІ

дпаНачальник Старосамбірської ДПІ Віктор Дмитрук провів  зустріч з платниками податків Старосамбірщини.

Тема зустрічі – одноразове (спеціальне) добровільне декларування. Зокрема посадовець проінформував, що з 1 вересня 2021 року триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб, так звана податкова амністія.

Начальник ДПІ розповів які саме фізичні особи можуть бути декларантами, які види активів підлягають декларуванню, який порядок їх декларування та за якими ставками вони оподатковуються. При цьому, акцентував увагу на тому, що декларування активів здійснюється виключно за бажанням громадян, а декларація подається в електронній формі через Електронний кабінет платника. Також повідомив, що скористатися  податковою амністією громадяни можуть до 1 березня 2023 року.

Також обговорили тему застосування РРО/ПРРО, декларування 2022 та електронні сервіси ДПС.

Задля якісної та оперативної комунікації податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотнього зв’язку функціонує електронна скринька комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Львівській області за адресою lv.ikc@tax.gov.ua

 

print

Pin It on Pinterest