«

»

Лют 23

Проводиться опитування територіальних громад Львівщини щодо корупційних ризиків управління з питань цифрового розвитку ОДА

b_photoКорупція є одним із найбільших бар’єрів для відновлення держави, суспільства, усіх сфер економіки країни та подальшого сталого розвитку.

Зміцнення доброчесності та зниження рівня корупції – головні елементи належного врядування і демократії, засновані на принципі верховенства права. Подолання корупції під час дії воєнного стану є вкрай важливим, адже саме це стане основою для подальної перемоги та ефективної відбудови держави.

На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 04.01.2023 №1/0/5-23 «Про проведення оцінювання корупційних ризиків», наказу Національного агентства з питань запобігання корупції від 28.12.2021 №830/21 «Про вдосконалення процесу управління корупційними ризиками» та з метою оцінювання корупційних ризиків в управлінні з питань цифрового розвитку облдержадміністрації було підготовлено анонімне опитування.

Отримані відповіді допоможуть виявити потенційні корупційні ризики та вжити необхідні заходи для їх усунення, що дозволить покращити якість, ефективність та прозорість роботи управління з питань цифрового розвитку.

Перейти до опитування можна за QR-кодом або за посиланням : https://forms.gle/fcUXUtxxoWtFt6Jb6

print

Pin It on Pinterest