«

»

Бер 03

Стали відомі імена призерів ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів

Картинки-для-рубрики-НОВИНИ-для-сайту-1Завершився  ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів  у 2022-2023 навчальному  році. 12 учнів закладів освіти Старосамбірської територіальної громади взяли участь у ІІІ етапі. П’ятеро із них здобули призові місця.

Серед призерів учні Старосамбірського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 імені Героя України Богдана Сольчаника та закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  №2 м.Старого Самбора.

001Анна Половчак ІІІ місце з математики.

Учениця 7- Б класу, неодноразовий переможець конкурсів з української мови та літератури, старанна, здібна, комунікабельна дівчинка. Сила волі та прагнення до знань поєднується у цій учениці. Має логічне мислення, схильна до природничо-математичних наук. Ерудована. Захоплюється хореографією, є учасницею багатьох фестивалів. Любить подорожувати. Впевнено крокує до своєї мети.


 

 

002 Артур Лис – двічі призер, ІІІ місце з інформаційних технологій та ІІІ місце з інформатики (програмування).

Учень 10-Б класу, неодноразовий призер олімпіад з програмування, математики. Обдарований з дитинства. Цікавиться інформаційними технологіями, захоплюється вивченням нових мов програмування.

Життєве кредо: ніколи не зупинятися на досягнутому, дізнаватися більше, розвиватися.

 

 

 

005Тарас Копач – ІІІ місце з англійської мови.

Учень 9-А класу, досягнув високого рівня знань з англійської мови, завдяки тому, що він ще з раннього дитинства проявив інтерес до мови.

Тарас дивиться мультфільми, слухає розповіді англійською мовою. Учень  має високу мотивацію до вивчення мови. На уроках завжди уважний, проявляє кмітливість, критичне мислення, швидко запам’ятовує лексичний матеріал, удосконалює знання з граматики, читання, письма, усного мовлення. Завжди дивує своїм інтелектом у різних галузях науки.

006Данило Москаленко ІІІ місце з хімії.Учень 11-А класу, цікавиться хімією з 7 класу.  Учня відзначає наполеглива,  сумлінна праця.  Весь свій вільний час Данило присвячує глибокому вивченню хімії. Допитливий, вміло поєднує теоретичні знання із практичними навичками. Цікавиться сучасними методами біохімічних досліджень.

 

 

 

Ярослав Дурич –  ІІ місце з інформатики.

007Навчається у 9-му класі закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  №2 м.Старого Самбора. Відверто кажучи, цей юнак становить певний типаж успішного учня, який завойовує прихильність не стільки активністю на уроках, скільки винахідливістю  та кмітливістю. Вражає і впевненість учня у власних силах, прагнення отримувати нові знання. Варто зазначити абстрактне та логічне мислення Ярослава.

Допомагає багаж  додаткової інформації, яку він здобуває в  позаурочний час, та  вміння її використовувати. Досягти таких висот допомогла підтримка батьків та вчительки інформатики Кисилевич Ольги Іванівни. В майбутньому ми ще не раз почуємо про його досягнення.

Вітаємо учнів з перемогою, бажаємо і надалі зростати інтелектуально та творчо, відкриваючи нові грані наук!

Висловлюємо щиру вдячність всім учителям, які допомогали та готували наших маленьких науковців та зичимо, щоб супутниками усіх починань були успіх та удача!

Мирного Вам неба! Слава Україні!

 

print

Pin It on Pinterest