«

»

Бер 16

Станіслав Яременко та Роман Курчицький з Великосільського старостинського округу стали чемпіонами України з пауерліфтингу

femiakovi-dity-1024x1365 [Старосамбірська міська рада]Вкотре потішили успіхами вихованці Тараса Фем’яка, тренера з пауерліфтингу Старосамбірської дитячо-юнацької спотивної школи.

Ця новина ще, як кажуть, гаряча. Бо герої розповіді ще перебувають у Кам’янці-Подільському на Хмельниччині, де відбувався чемпіонат України з класичного жиму лежачи.

Десятикласник Станіслав Яременко та студент Роман Курчицький стали чемпіонами України! З обома хлопцями працював Тарас Фем’як уже не один рік.

Ще з часу, коли вчителював у Великосільській школі. Любов до справи, яка самому до душі, передалася і учням.

«Станіслав на такого рівня змаганнях був уже третій раз, мав призові місця, а цього разу абсолютну перемогу. Він з доволі великим відривом випередив суперника. Роман вперше на змаганнях Всеукраїнського рівня і він свою перемогу здобув у важкому поєдинку, з невеликим відривом від суперника. Тішуся дуже хлопцями, пишаюся ними, бажаю багато життєвих перемог», – коментує телефоном перемогу тренер Тарас Фем’як.

А ми ж тішимося за усіх, бо розуміємо, що лише відданий справі педагог може досягати таких результатів з учнями.

Нагадаємо сам Тарас Фем’як неодноразовов перемагав на особистих змаганнях, був у трійці найсильніших чоловіків України. Вітаємо і пишаємося!

Автор Марія Кузьмин “Ваш Голос Прикарпаття

print

Pin It on Pinterest