«

»

Чер 27

Як минув тиждень у Старосамбірській громаді: на апаратній нараді підвели підсумки роботи

IMG_20230626_083743 [Старосамбірська міська рада]У понеділок, 26 червня Старосамбірський міський голова Ігор Трухим провів чергову апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів апарату міської ради та керівників комунальних підприємств.

В процесі наради було піднято актуальні питання життя територіальної громади, що стосуються соціальної та житлово-комунальної сфер, культури, економіки, освіти та цивільного захисту.

Відтак на зустрічі обговорили організаційні питання з нагоди відзначення Дня Конституції України, організацію виступу Галицького академічного камерного хору в Народному домі та перелік заходів по старостинських округах та інші виробничі питання.

Окрім цього було заслухано звіти керівників відділів про проведену роботу за минулий тиждень, проаналізовано результати виїзних нарад працівників підрозділів в старостинські округи у червні поточного року, зокрема: Стрільбицький, Старосолянський, Великолінинський, Великосільський, Торчиновицький, Тершівський, Білицький Волошинівський – зустрічі уже відбулися.

29 червня з 11.00 до 13.00 відбудеться зустріч у Страшевицькому окрузі, а з 14.00- до 16.00 у Волянському.
print

Pin It on Pinterest