«

»

Сер 11

Представники Старосамбірської громади пройшли навчання на комунікативному тренінгу «Покращення житлових умов ВПО»

IMG_9388 [Старосамбірська міська рада]Впродовж 09-11 серпня 2023 року  фахівці Старосамбірської громади приймали участь  у тренінгу з підвищення інституційної спроможності в частині комунікації із мешканцями громад Львівської та Чернівецької областей у рамках реалізації проєкту «Покращення житлових умов внутрішньо переміщених осіб».

Навчання організовано Львівською ОВА спільно з IOM Ukraine.

У триденному тренінгу взяли участь співробітники Львівської та Чернівецької ОВА, фахівці Кам’янка-Бузької, Старосамбірської, Дрогобицької та Хотинської громад, які відповідають за соціально-економічний розвиток та інформаційну політику, керівники комунальних підприємств.

IMG_9551 [Старосамбірська міська рада]Метою тренінгу було розроблення  для кожної із громад-учасниць структури місцевої програми по Житловому проекту; комунікаційного плану; плану розвитку комунального підприємства.

Новий проєкт з будівництва житла для вимушених переселенців, покликаний не лише поселити людей, а й забезпечити умови для їх повноцінної інтеграції в соціально-економічне та культурне життя громад. Реалізація проекту відбуватиметься спільно з IOM Ukraine, міжнародною організацією, яка скеровує на це близько 400 млн гривень.

IMG_9414 [Старосамбірська міська рада]Відтак передбачається будівництво 3 житлових комплексів у Кам’янка-Бузькій та Дрогобицькій громадах, а також реновації житла у місті Старий Самбір.

зображення_viber_2023-08-11_11-37-51-941 [Старосамбірська міська рада]

 

print

Pin It on Pinterest