«

»

Сер 11

Про скликання 26 сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради

гербСТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

САМБІРСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 11 серпня 2023р.        м. Старий Самбір             № 105/02-06

Про скликання 26 сесії 8-го скликання Старосамбірської міської ради

Керуючись ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26 Регламенту Старосамбірської міської ради:

  1. Скликати 26 сесію 8-го скликання Старосамбірської міської ради 22 серпня 2023 року о 10.00 годині в приміщенні зали засідань адміністративного будинку Старосамбірської міської ради по вул.Лева Галицького, 40.
  2. Запропонувати на розгляд сесії наступний порядок денний:

2.1. Про обрання лічильної комісії.

2.2. Про затвердження порядку денного 26 сесії 8 скликання Старосамбірської міської ради.

2.3. Про затвердження розміру щомісячної плати за навчання в КЗ «Старосамбірська школа мистецтв».

2.4. Про збільшення контингенту учнів КЗ «Старосамбірська школа мистецтв».

2.5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

2.6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2.7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого  селянського  господарства у землі для індивідуального садівництва с.Тершів гр.Сліпець О.В.

2.8. Про передачу ПАТ «Укрнафта» в оренду земельну ділянку площею 0,0396га, кадастровим номером 4625155700:01:000:0307, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами-код КВЦПЗ 11.01 (для облаштування НЗП «Стара Сіль-11») на території Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

2.9. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що підлягає передачі у власність шляхом продажу ТзОВ «Еколіссервіс» в с. Стрільбичі.

2.10. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для товарного сільськогосподарського виробництва.

2.11. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу  права оренди на них на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення 4625185500:08:000:0141.

2.12. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу  права оренди на них на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення 4625185500:08:000:0143.

2.13. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу  права оренди на них на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення 4625181700:02:000:0016.

2.14. Про надання дозволу ТзОВ «ЮСЕНКО НАДРА» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,50 га для встановлення газогенераторної установки.

2.15. Про затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки за межами населеного пункту с.Страшевичі.

2.16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення для продажу  права оренди на них на земельних торгах у формі електронного аукціону.

2.17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування нежитлових будівель у м. Старий Самбір, вул. Дрогобицька, 20.

2.18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств у землі для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

2.19. Про затвердження Програми привітання з нагоди ювілейної дати (90, 95, 100 і більше років) шляхом придбання та вручення подарункових наборів мешканцям Старосамбірської міської територіальної громади на 2023 рік.

2.20. Про затвердження (в новій редакції) Програми розвитку та фінансової підтримки КНП СМР «Старосамбірський центр первинної медичної допомоги» на 2023 рік.

2.21. Про поповнення Статутного фонду КП «Старосамбірське МВКГ».

2.22. Про затвердження Програми приведення у готовність укриттів для учасників освітнього процесу закладів освіти Старосамбірської міської територіальної громади на 2023 рік.

2.23. Про внесення змін до показників бюджету Старосамбірської міської територіальної громади на 2023 рік.

2.24. Про перейменування площі Миру в селищі Стара Сіль.

2.25. Про затвердження (в новій редакції) Статуту Старосамбірського ОЗЗСО I-III ступенів №1 імені Героя України Богдана Сольчаника Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області.

2.26. Про надання дозволу на відчуження (продаж) об’єктів комунальної власності Старосамбірської міської ради.

2.27. Про розгляд заяви гр.Ворика Стефана Григоровича мешканця м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги у зв’язку з важким матеріальним становищем.

2.28. Про розгляд заяви гр.Слопак Марти Сергіївни мешканки с.Кобло щодо надання одноразової грошової допомоги у зв’язку з важким матеріальним становищем.

2.29. Про розгляд заяви гр.Шайда Олександри Миколаївни мешканки с.Кобло щодо надання одноразової грошової допомоги у зв’язку з важким матеріальним становищем.

2.30. Про розгляд заяви гр.Байбака Володимира Ярославовича мешканця м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.31. Про розгляд заяви гр.Волошин Олени Федорівни мешканки с.Біличі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.32. Про розгляд заяви гр.Гнатка Ігоря Володимировича мешканця м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.33. Про розгляд заяви гр.Кость Марії Федорівни мешканки с.Волошиново щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.34. Про розгляд заяви гр.Мовчко Марії Миколаївни мешканки с.Біличі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.35. Про розгляд заяви гр.Осташа Ярослава Львовича мешканця с.Сушиця щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.36. Про розгляд заяви гр.Петрівського Петра Ярославовича мешканця м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.37. Про розгляд заяви гр.Пліша Зіновія Михайловича мешканця с.Велика Лінина щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування сина Пліша Максима Зіновійовича.

2.38. Про розгляд заяви гр.Пупи Михайла Михайловича мешканця м.Старий Самбір щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.39. Про розгляд заяви гр.Скотяк Ростислави Михайлівни мешканки с.Бачина щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування.

2.40. Про розгляд заяви гр.Янів Марії Михайлівни мешканки с.Стрільбичі щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування чоловіка Яніва Івана Михайловича.

 

 

 

 

Міський голова                                                       Ігор ТРУХИМ

print

Pin It on Pinterest