«

»

Вер 01

Привітання Старосамбірського міського голови з 1 вересня, з Днем знань!

4b42160f4b0641cd2b298c39c4bad3d8Шановні вчителі! Дорогі учні, студенти, батьки!

Від імені депутатського корпусу Старосамбірської міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто вітаю з Днем знань.

Сьогодні, завдяки героїзму та мужності наших воїнів, знову відкриють свої двері школи та омріяні університети. Учні та студенти вирушать у неймовірно цікавий світ знань, до професійного становлення та саморозвитку. Дякую за це нашим захисникам та захисницям.

У черговий раз висловлюю подяку всій освітянській спільноті Старосамбірської громади за неоціненну працю під час широкомасштабної агресії. Наші навчальні заклади стали тимчасовим домом для людей із зони бойових дій. 

Дякую всім, хто долучився до належної підготовки укриттів у навчальних закладах громади. Ми не маємо права ставити під загрозу життя та здоров’я наших дітей.

Щиро вітаю з найбільшим святом у їх житті наших першокласників, які за ручку з батьками, бабусями і дідусями вперше ступають на поріг школи. У вашому житті починається нова, дуже важлива сторінка. Вас чекає захоплююча подорож у країну знань.

Також окремо вітаю учнів випускних класів. Цей рік для Вас буде особливим. Це вибір професії, перші кроки у самостійне життя.

Бажаю усім витримки, міцного здоров’я та мирного неба над головою! У цей складний час пам’ятаймо: наші діти – це майбутнє України, наша гордість і віра у майбутнє!

З Днем знань! Слава Україні!

З повагою, Старосамбірський міський голова Ігор Трухим

print

Pin It on Pinterest