«

»

Вер 03

Вітаємо з Днем підприємця!

Шановні підприємці!

Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Днем підприємця!

Вітання День підприємцяЩорічно у першу неділю осені, яка цього року припадає на 3 вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято започатковано враховуючи роль підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем та визнаючи його вплив на формування, становлення та розвиток національної економіки.

Від підприємців Старосамбірської громади, як і всієї України, багато в чому залежить створення нових робочих місць, поповнення бюджетів і, відповідно, соціальна стабільність у суспільстві.

Щиро вдячні Вам за те, що в нелегкий для України час, берете активну участь у вирішенні економічних та соціальних проблем громади, допомагаєте нашим захисникам.

Проявляючи ділову ініціативу і наполегливість, використовуючи свій підприємницький хист та можливості Ви активно долучаєтесь до волонтерської діяльності у військовий час сьогодення та допомагаєте нашим воїнам провізією, амуніцією, а також розширюєте асортимент товарів і послуг та працюєте на задоволення потреб кожного споживача та мешканця нашої території.

Вітаємо усіх підприємців громади з Вашим професійним святом.

Зичимо Вам та Вашим родинам миру, злагоди та добробуту. Міцного здоров’я, невичерпної наснаги у всіх Ваших починаннях.

print

Pin It on Pinterest