«

»

Вер 25

30 вересня – 1 жовтня у Моршині відбудеться Всеукраїнський ветеранський форум «Коло побратимів»: як зареєструватися

25092023Організатори форуму забезпечують проживання та харчування для учасників безкоштовно на час проведення заходу.

Кількість ветеранів війни, за підрахунками Міністерства у справах ветеранів, після перемоги становитиме близько 3 млн. осіб, або 10% населення України. Обов’язком України стане повноцінне повернення своїх захисників і захисниць у мирне життя: відновлення їхнього фізичного і психічного здоров’я, адаптація до соціальної діяльності, здорової міжособистісної взаємодії, інтегрування в економічний розвиток громади та держави.

Тож 30 вересня та 1 жовтня у м. Моршин Стрийського району відбуватиметься Всеукраїнський  ветеранський форум «Коло побратимів».

На форумі представники громадського сектору, місцевих громад, реабілітаційних центрів Львівської, Волинської, Івано-Франківської Одеської та Дніпропетровської областей спільно з ветеранами та волонтерами упродовж двох днів розкажуть про можливості для ветеранів та їх сімей у таких напрямках:

  • Правовий супровід ветеранів та членів їх сімей;
  • Соціальна реінтеграція та психологічна адаптація;
  • Медична та ментальна реабілітація;
  • Освітні потреби;
  • Підтримка підприємницьких ініціатив.

Також у програмі Форуму:
– футбольний матч між моршинською командою «Скала» і ветеранами;
– виступи письменників – ветеранів;
– фотовиставка бійця ЗСУ громадянина США Стіва Андре;
– виступи ветеранського гурту «Побратими», заслуженого артиста України Ростислава Кушини та співака Віктора Винника з гуртом «Мері».

На час проведення заходу учасникам безкоштовно забезпечують проживання та харчування.

Щоб зареєструватися для участі у Форумі та дізнатися детальніше про захід, переходьте за посиланням: http://surl.li/lhtky Контактна особа – Анна, тел. 0978641378

Організатори: Львівська обласна військова адміністрація, Моршинська міська рада, санаторій «Моршинкурорт», ГО «Рух небайдужих».

print

Pin It on Pinterest