«

»

Вер 25

Організували навчання з базової підготовки громадян

IMG_7230 [Старосамбірська міська рада]У Старосамбірській громаді відбулися навчання з базової підготовки громадян до національного спротиву.

В умовах війни та постійної напруженої ситуації, як ніколи актуальним і потрібним є проведення різноманітних видів навчань та підготовки цивільного населення для реагування на гострі та нестандартні ситуації, що можуть виникнути в будь-який момент.

22 вересня 2023р. навчання провели у Старому Самборі. Це були планові навчання у межах Програми базової підготовки громадян України до національного спротиву на тему: Військова топографія: Орієнтування на місцевості за картою. Орієнтування на місцевості без карти. Тактична медицина: склад аптечки першої медичної допомоги та її застосування.

З метою організації самозахисту цивільного населення у кожній громаді створено спеціальні групи (20-30 осіб), віком від 18-60 років, незалежно від статі. Запрошуємо небайдужих і вмотивованих громадян прийняти участь у навчаннях.

За додатковою інформацією щодо навчання, місця та часу проведення просимо звертатись у Старосамбірську міську раду за тел. 21-8-17. Фотозвіт: http://sts-gromada.toolkit.in.ua/news/67383-trivaiut-navcannia-z-bazovoyi-pidgotovki-gromadian

print

Pin It on Pinterest