«

»

Вер 29

Вітаємо освітян Старосамбірської громади

02102020-2Шановні  освітяни Старосамбірщини! Від щирого серця вітаю Вас із професійним святом!

Ваша професія – найблагородніша серед інших, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви. Ви прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерно прекрасного, світлого, вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради, які відтак для багатьох стають дороговказом у житті.

Сьогодні у складний період історії України, в умовах війни свій обов’язок Ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головним світочем у всебічному житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань. Низький уклін Вам, дорогі педагоги, за професіоналізм, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі.

Хай засіяна невтомною працею освітянська нива зросте новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті!

Бажаємо Вам насамперед мирного неба, міцного здоров’я, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради  рідного краю та незалежної України, заради перемоги!

Начальник  відділу  освіти                           Ольга КОВАЛЬ

print

Pin It on Pinterest