«

»

Жов 02

Зареєструвати програмний РРО просто

ДПІ 2Старосамбірська ДПІ інформує, що перш за все на обліку  має перебувати господарська одиниця, де буде використовуватись програмний реєстратор розрахункових операцій.
Про це суб’єкт господарювання повідомляє контролюючий орган  шляхом подання повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність за формою № 20-ОПП. 
Реєстрація ПРРО здійснюється на підставі Заяви про реєстрацію програмного реєстратора розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО, що подається у електронній формі за основним місцем обліку суб’єкта
господарювання як платника податків через Електронний кабінет або засобами телекомунікацій. Після включення ПРРО до реєстру програмних реєстраторів розрахункових операцій такий ПРРО може використовуватись суб’єктом господарювання.
Про сертифікати електронних підписів суб’єкт господарювання повідомляє шляхом подання в електронній формі повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів, які застосовуються в ПРРО, за формою № 5-ПРРО.

print

Pin It on Pinterest