«

»

Жов 02

Старосамбірські податківці надають практичну допомогу платникам

дпаПрацівники Старосамбірської ДПІ на постійній основі надають практичну допомогу для платників щодо застосування ПРРО та роз’яснюють зміни до податкового законодавства згідно Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».
Зокрема, надають розʼяснення щодо необхідності дотримання вимог чинного податкового законодавства у частині застосування РРО/ПРРО при проведенні розрахунків за продані товари / отримані послуги, застосування  електронних платіжних засобів при проведенні розрахунків, легалізації найманої робочої сили, своєчасної сплати податків та зборів до бюджету та відміни добровільної сплати єдиного податку платниками, недопущення росту податкової заборгованості. Акцентують увагу на розʼясненні щодо розрахунків зі споживачами через мережу Інтернет, а також  щодо використання електронних сервісів від ДПС.
Також працівники Старосамбірської ДПІ консультують щодо особливостей нарахування мінімального податкового зобовʼязання, термінів сплати узгоджених податкових зобов’язань з МПЗ, а також можливості
проведення звірки у разі незгоди із сумою податкового зобов’язання.

print

Pin It on Pinterest