«

»

Гру 08

Відбулася позачергова сесія Старосамбірської міської ради

IMG_2249 [800x600]07 грудня 2016 року відбулас ХІІІ позачергова сесія Старосамбірської міської ради. Депутатами ради було розглянуто наступні питання:

Про внесення змін до міського бюджету Старосамбірської міської ради на 2016 рік.

Про розгляд заяви гр. Федячко А.Ю. жителя с.Тершів,Старосамбірського району, Львівської області.

Про участь  Старосамбірської міської  ради в конкурсі  державного фонду регіонального розвитку та підтримку проекту «Реконструкція центрального водопроводу в м. Старий Самбір  Львівської області  (ІІ черга)».

Про участь  Старосамбірської міської  ради в конкурсі  державного фонду регіонального розвитку та підтримку проекту «Будівництво каналізаційного колектора по вул. Л.Галицького та Листопадовій в м. Старий Самбір  Львівської області».

Про участь  Старосамбірської міської  ради в конкурсі  державного фонду регіонального розвитку та підтримку проекту «Придбання основних засобів (техніки) для комунального підприємства «Міське виробниче управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір  Львівської області».

Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція центрального водопроводу в м. Старий Самбір Львівської області ІІ черга)».

Про затвердження проектно-кошторисної документації «Будівництво каналізаційного колектора по вул. Л.Галицького та Листопадовій в м. Старий Самбір Львівської області».

print

Pin It on Pinterest