«

»

Чер 12

Розпочато процес добровільного об’єднання громад

logotip_refrmi-brend_13Відповідно до прийнятого 30.05.2017р. рішення за №681 «Про затвердження  Порядку проведення громадських обговорень з питань об’єднання територіальних громад», розпочався підготовчий етап роботи по добровільному об’єднанню територіальних громад.

Затверджений Порядок визначає механізм проведення громадського обговорення та основні вимоги до його організації та розгляду узагальнених пропозицій (зауважень) під час розгляду питань про добровільне об’єднання територіальних громад.

Старосамбірська міська рада виступила організатором такого громадського обговорення, тому вона має повноваження самостійно визначати форми його проведення (конференція, форум, громадські слухання, засідання за круглим столом, збори, зустрічі, теле- або радіо дебати, інтернет-конференція, електронна консультація), виходячи з необхідності залучення якомога більшої кількості зацікавлених учасників та власних організаційних можливостей.

Старосамбірська об’єднана територіальна громада з адміністративним центром у місті Старий Самбір об’єднає 26 населених пунктів з одинадцяти існуючих рад: Старосамбірська міська та 10 сільських – Білицька, Великоліниниська, Великосільська, Волошинівська, Волянська, Старосолянська, Страшевицька, Стрільбицька, Тершівська та Торчиновицька.  Чисельність населення – 21 910 мешканців у тому числі дітей – 3350.

print

Pin It on Pinterest