«

»

Бер 01

Надання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань в електронній формі

Міністерством юстиції України запроваджено систему надання електронних он-лайн сервісів. На сьогодні можливо отримати необхідну довідку, виписку або витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (далі – Єдиний державний реєстр) на сайті Міністерства юстиції України – розпорядника Єдиного державного реєстру (minjust.gov.ua) без участі державного реєстратора.

Плата за отримання відповідних відомостей вноситься з використанням платіжних систем через мережу Інтернет безпосередньо при замовленні послуги надання відомостей з Єдиного державного реєстру.

Виписки, витяги та довідки на запит, поданий через офіційний веб-сайт Мін’юсту, формуються за допомогою програмних засобів ведення Єдиного державного реєстру та надаються в електронній формі в режимі реального часу.

Пошук сформованих виписок, витягів та довідок здійснюється на офіційному веб-сайті розпорядника Єдиного державного реєстру за номером та датою їх формування.

Сформовані виписки, витяги та довідки зберігаються у Єдиному державному реєстрі протягом одного року. Після спливу зазначеного строку в Єдиному державному реєстрі зберігаються відомості про факт формування виписки, витягу та довідки.

Також передбачено безоплатний доступ до актуальних на момент запиту відомостей Єдиного державного реєстру шляхом їх пошуку, перегляду, копіювання та роздрукування.

Усі сформовані електронною системою документи мають такий самий офіційний статус, як і їх паперові аналоги з підписом і печаткою реєстратора.

Он-лайн сервіси функціонують 24 години на добу, сім днів на тиждень. При цьому забезпечується цілодобова технічна підтримка за телефоном 0-800-50-70-70.

print

Pin It on Pinterest