«

»

Сер 09

В Старому Самборі відновлюють тротуари

IMG_2877 (Копировать)З початку серпня 2017 року в місті Старий Самбір тривають роботи по встановленню бруківки на тротуарах центральної вулиці Лева Галицького.

IMG_2872 [800x600]Будівельники відремонтували ділянку пішохідної зони біля міського продуктового ринку. Зараз триває підготовка до вимощування бруківки на тротуарі вздовж будівлі колишнього заводу на Л.Галицького, 42.

Враховуючи викладене виконавчий комітет Старосамбірської міської ради звертається до суб’єктів вуличної торгівлі про недопустимість здійснення торгівлі у непристосованих для цього місцях, а також нагадує про адміністративну відповідальність за торгівлю з рук на тротуарах. Захаращення території міста є порушенням «Правил благоустрою м. Старий Самбір». Відповідальність за таке порушення тягне за собою накладання штрафу від 340 грн. до 1360 грн. Друга бригада майстрів ремонтує тротуари на ділянці від площі Ринок в бік старої газової контори.

 

 

IMG_2878 (Копировать)

print

1 comment

  1. Галина Клименко

    Доброго дня! Хочу висловити щиру подяку голові міста Старий Самбір Трухим І.С. та начальнику КП”МВУЖКГ” Дубей В. за ваші старання та працю по дотриманню чистоти та порядку у нашому місті.Також хочу висловити подяку працівникам КП”МВУЖКГ”,які допомагають у підтриманні чистоти:замітають дороги,прополюють квіти та вчасно вивозять сміття.Нехай ваша праця буде тільки в радість жителям м.Старий Самбір.

Коментарі були заблоковані

Pin It on Pinterest