«

»

Гру 20

Проводиться опитування серед населення, щодо обмеження продажу алкогольних напоїв у вечірній час на території міста Старий Самбір.

Як ви ставитеся до обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об’єкта торгівлі в м. Старий Самбір у вечірній час (з 22:00 до 10:00 години)

View Results

Loading ... Loading ...

Нагадаємо, що 20 грудня 2016 року відбулося засідання виконавчого комітету Старосамбірської міської ради на якому було прийнято рішення, що стосується продажу алкогольних напоїв у вечірній час на території міста Старий Самбір.

0372da08e6dbc9956a998eae16dd4bcd«Розглянувши рішення Львівської обласної ради від 22 листопада 2016 року «Про обмеження роздрібної торгівлі алкогольними , слабоалкогольними напоями, пивом (крім безалкогольного) в торгівельних мережах Львівської області», відповідно до Законів України “Про місцеве самоврядування в Україні», “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від впливу шуму», “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження споживання і продажу пива та слабоалкогольних напоїв», “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», постанови Кабінету Міністрів України від 30.07.1996 № 854 “Про затвердження Правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями», виконавчий комітет Старосамбірської міської ради ВИРІШИВ:

  1. Заборонити роздрібну торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (окрім безалкогольного) у стаціонарних об’єктах торгівлі та малих архітектурних формах, за винятком кафе, барів, ресторанів, з двадцять другої години до десятої години.
  2. Т.в.о. начальнику Старосамбірського відділення поліції Самбірського відділу поліції ГУНП у Львівській області Р.Сигеричу забезпечити контроль за дотриманням режиму реалізації алкогольних напоїв, що передбачений цим рішенням.
  3. Надіслати рішення виконавчого комітету Старосамбірської міської ради за належністю, опублікувати на офіційному веб – сайті Старосамбірської міської ради та в засобах масової інформації», йдеться в офіційному документі. Рішення виконавчого комітету Старосамбірської міської ради від  20.12.2016 року № 101. http://sts-mrada.gov.ua/?p=2781

 

Для довідки:

06/06/2017 року набрало законної сили рішення Господарського суду м. Києва, яким суд зобов’язав Київську міську раду виконати рішення адміністративної колегії Київського обласного територіального відділення АМКУ, шляхом скасування рішення від 22.09.2016 № 19/1023 «Про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об’єкта торгівлі в м. Києві», яким встановлено, не передбачену законодавчими актами України, заборону реалізації алкогольних напоїв на території м. Києва з 23:00 до 10:00 години. https://tsn.ua/kyiv/sud-skasuvav-zaboronu-na-nichniy-prodazh-alkogolyu-u-kiyevi-941363.html

print

Pin It on Pinterest