«

»

Січ 25

Адміністрація водо-каналізаційного підприємства звертається до мешканців про дотримання правил користування водяною мережею

ВодоканалВпродовж січня 2018 року працівниками Старосамбірського комунального водоканалізаційного підпиємства було ліквідовано декілька аварійних ситуацій, які виникли внаслідок засмічення коллекторів водовідведення.

Підчас новорічних свят на вулиці Дністрова (мікрорайон Військое містечко) побутовими відходами та засобами гігієни, які потрапили в міську каналізацію було забито труби відведення стоків. Це призвело до поломки двох каналізаційних насосів, які забезпечують відкачування стічної води. Аварійна служба підприємства своєчасно відреагувала на ситуацію та ліквідувала наслідки аварії в системі колектора.

Наступний, схожий випадок, було зафіксовано вчора, біля будинку №20 по вулиці ГУ Б. Сольчаника на місці аварії працює бригада.

Адміністрація Водоканалу нагадує мешканцям та користувачам водопровідної системи міста про необхідність дотримання правил користування водяними мережами, особливо у зимовий період. Наполегливо просимо запобігати потраплянню в водоканалізаційну систему сторонніх побутових предметів. Цінуйте працю, людей, котрі забезпечують для вас побутові блага.

print

Pin It on Pinterest