«

»

Лют 05

Рішення ХХVІ сесії Старосамбірської міської ради 30.01.2018

Перелік рішень ХХVІ сесії Старосамбірської міської ради від 30.01.2018 року

 

гербСТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а   сесія сьомого  скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р.                                              м. Старий Самбір                                         №  878

Про внесення змін в рішення ІХ-ї сесії  сьомого  скликання

Старосамбірської  міської ради від 317.06.2016 року

№ 351 «Про за резервування земельних ділянок та масивів,

які  можуть надаватися у власність учасникам антитерористичної

операції на території Старосамбірської міської ради»  

Розглянувши заяву в.о. ГО «Старосамбірське об»єднання ветеранів бойових дій АТО» Пукшина Руслана Михайловича про внесення змін в рішення ІХ-ї сесії  сьомого  скликання  Старосамбірської  міської ради від 317.06.2016 року  № 351 «Про за резервування земельних ділянок та масивів, які  можуть надаватися у власність учасникам антитерористичної операції на території Старосамбірської міської ради»   керуючись ст.12,118,121,122 Земельного Кодексу України, п.34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Старосамбірська міська рада, –

ВИРІШИЛА:

1.Внести зміни в рішення ІХ-ї сесії  сьомого  скликання  Старосамбірської  міської ради від 317.06.2016 року  № 351 «Про за резервування земельних ділянок та масивів, які  можуть надаватися у власність учасникам антитерористичної  операції на території Старосамбірської міської ради», а саме п.1 і п.2 викласти в такій редакції:

1.1. Зарезервувати земельні ділянки, масиви загальною площею 15 га на території Старосамбірської міської ради за межами населеного пункту за рахунок земель сільськогосподарського призначення державної власності для ведення особистого селянського господарства в урочищі «над цвинтарем» села Завадка та погодити планово –картографічні матеріали для надання у власність учасникам антитерористичної операції та сімей, родичі яких загинули під час антитерористичної операції та членам їх сімей, якщо учасник АТО не може отримати земельну ділянку по певних причинах.

  1. При написанні заяв про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із числа зарезервованих земель, рекомендувати учасникам антитерористичної операції та сімей, родичі яких загинули під час антитерористичної операції та членам їх сімей попередньо погоджувати з громадською організацією учасників бойових дій.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради по розгляду земельних питань.

Секретар міської ради                                                                                     Л.Сідак

 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а   сесія  сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р.               м. Старий Самбір                                        №  879

Про надання дозволу на виготовлення проекту детального плану території

земельної ділянки для   обслуговування нежитлового приміщення в м. Старий Самбір,

вул. Л.Галицького,42/1н   гр.Матківському  О.С.

Розглянувши заяву гр. Матківського Олега Степановича,  жителя м. Львів, вул. Тарнавського, № 118, кв.14  про надання дозволу на виготовлення проекту детального планування території земельної ділянки, для  обслуговування нежитлового приміщення в м.Старий Самбір, вул.Л.Галицького, 42/1н, керуючись ст.12, Земельного Кодексу України, ст. ст. 19 Закону України « Про регулювання містобудівної діяльності», ст.12 Закону України «Про основи містобудування», постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» від 25.05.2011 №555, наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 №290 «Про затвердження порядку розроблення містобудівної документації», ст.26 Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Старосамбірська  міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Надати гр.Матківському Олегу Степановичу дозвіл на виготовлення проекту детального плану території земельної ділянки для  обслуговування нежитлового приміщення в м.Старий Самбір, вул. Л.Галицького, 42/1н  із земель житлової та громадської забудови Старосамбірської міської ради..
  2. Гр. Матківському Олегу Степановичу за власні кошти виготовити проект детального планування території земельної ділянки для  обслуговування нежитлового приміщення  в м.Старий Самбір, вул.Л.Галицького,42/1н..

3.Старосамбірській міській раді спільно з розробником забезпечити проведення громадського слухання проекту детального плану території земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення  в м. Старий Самбір, вул.. Л.Галицького,42/1н.

  1. Після проведених громадських слухань гр.. Матківському Олегу Степановичу подати на затвердження проект детального планування території земельної ділянки для обслуговування нежитлового приміщення в м. Старий Самбір, вул. Л.Галицького,42/1н на чергову сесію Старосамбірської міської ради.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради по розгляду земельних питань.

Секретар міської ради                                                                                                                             Л.Сідак

 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а   сесія  сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р.               м. Старий Самбір                                        №  880

Про надання дозволу на виготовлення

проекту детального плану території

земельної ділянки для   обслуговування

нежитлових приміщень в м. Старий Самбір,

вул. Л.Галицького,42/1г та вул..Л.Галицького,42/1д

гр.Душній  О.С.

Розглянувши заяву гр. Душної Ольги Степанівни,  жительки
с. Стрільбичі, Старосамбірського району Львівської області  про надання дозволу на виготовлення проекту детального планування території земельної ділянки, для  обслуговування нежитлових приміщень в м.Старий Самбір, вул.Л.Галицького, 42/1г, та вул..Л.Галицького,42/1д, керуючись ст.12, Земельного Кодексу України, ст. ст. 19 Закону України « Про регулювання містобудівної діяльності», ст.12 Закону України «Про основи містобудування», постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» від 25.05.2011 №555, наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 №290 «Про затвердження порядку розроблення містобудівної документації», ст.26 Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Старосамбірська  міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Надати гр.Душній Ользі Степанівні дозвіл на виготовлення проекту детального плану території земельної ділянки для  обслуговування нежитлових приміщень в м.Старий Самбір, вул. Л.Галицького, 42/1г та вул..Л.Галицького,42/1д  із земель житлової та громадської забудови Старосамбірської міської ради..
  2. Гр. Душній Ользі Степанівні за власні кошти виготовити проект детального планування території земельної ділянки для  обслуговування нежитлових приміщень  в м.Старий Самбір, вул.Л.Галицького,42/1г та вул..Л.Галицького,42/1д..
  3. Старосамбірській міській раді спільно з розробником забезпечити проведення громадського слухання проекту детального плану території земельної ділянки для обслуговування нежитлових приміщень в м. Старий Самбір, вул.. Л.Галицького,42/1г та вул..Л.Галицького,42/1д.
  4. Після проведених громадських слухань гр.. Душній Ользі Степанівні подати на затвердження проект детального планування території земельної ділянки для обслуговування нежитлових приміщень в м. Старий Самбір, вул.. Л.Галицького,42/1г та вул..Л.Галицького,42/1д на чергову сесію Старосамбірської міської ради.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради по розгляду земельних питань.

Секретар міської ради                                                                                                                             Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а   сесія  сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р.                             м. Старий Самбір                         №  881

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації із землеустрою щодо встановлення

( відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)

для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового

будинку, господарських будівель і споруд

м. Старий Самбір, вул  Миру , № 4  гр.Баршівській  Г.В.

Розглянувши заяву гр. Баршівської  Ганни  Володимирівни  жительки м. Старий Самбір, вул. Миру, № 4, Старосамбірського району, Львівської області про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд м. Старий Самбір, вул. Миру , № 4 , керуючись ст. 12, 118, 121, Земельного Кодексу України, ст. 26  Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Старосамбірська  міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Надати гр. Баршівській Ганні Володимирівні дозвіл на виготовлення технічної документації із  землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для надання у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд площею 0,1000 га в м. Старий Самбір,  вул. Миру, № 4  із земель житлової та громадської забудови Старосамбірської міської ради.
  2. Гр. Баршівській Ганні Володимирівні  подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для надання у власність земельної ділянки площею  0,1000 га   для  будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд в м. Старий Самбір, вул..Миру,  № 4  на чергову  сесію Старосамбірської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради по розгляду земельних питань.

Секретар міської  ради                                                                                                                            Л.Сідак

 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а   сесія  сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р.                             м. Старий Самбір                         №  882

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації із землеустрою щодо встановлення

( відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)

для надання в оренду для будівництва та обслуговування житлового

будинку, господарських будівель і споруд

м. Старий Самбір, вул  Садова , № 6  гр.Лило  С.Б.та

гр.Коцюбан  О.Б.

Розглянувши заяви  гр.Лило  Світлани  Богданівни  жительки м. Старий Самбір, вул.Дністрова, № 22, кв.7-8,та гр..Коцюбан Олени Богданівни  жительки м.Старий Самбір, вул..Дністрова, № 24, кв.19-20,  Старосамбірського району, Львівської області про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  для надання в оренду для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд м. Старий Самбір, вул. Садова , № 6 , керуючись ст. 12, ,118, 121, Земельного Кодексу України, ст. 26  Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Старосамбірська  міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із  землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для надання в  оренду для  будівництва  та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд  орієнтовною площею 0,10 га  гр.. Лило Світлані Богданівні  ( 1/2 част.) та гр.. Коцюбан Олені Богданівні (1/2 част.) в м. Старий Самбір,  вул. Садова, № 6  терміном на 40 років із земель житлової та громадської забудови Старосамбірської міської ради.
  2. Гр. Лило Світлані Богданівні та гр.. Коцюбан Олені Богданівні подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для надання в оренду  орієнтовною площею  0,10 га   для  будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд в м. Старий Самбір, вулСадова,  № 6  на чергову  сесію Старосамбірської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради по розгляду земельних питань.

Секретар міської  ради                                                                                                                            Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-я сесія  сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від   30.01.2018р.                             м. Старий Самбір                            №  883

Про надання дозволу на виготовлення проекту

Із землеустрою щодо відведення земельної ділянки

для надання у власність для  будівництва та

обслуговування індивідуального  гаражу  в м. Старий Самбір,

вул. Вітовського, 35  гр.  Кріль  Н.М.

Розглянувши заяву гр. Кріль  Надії Миколаївни жительки
с. Волошиново,  вул. Галицька, № 285 Старосамбірського району Львівської області   про надання  дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу   в м. Старий Самбір, вул. Вітовського,35, керуючись ст.12, 118,121  Земельного Кодексу України, ст.26 Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Старосамбірська  міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Надати гр. Кріль Надії Миколаївні дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу площею 0,0030 га в м. Старий Самбір, вул. Вітовського,35  із земель житлової та громадської забудови Старосамбірської міської ради.
  2. Подати гр. Кріль Надії Миколаївні на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0030 га для надання у власність для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу в м. Старий Самбір,  вул. Вітовського ,35 на чергову  сесію Старосамбірської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради по розгляду земельних питань.

Секретар міської ради                                                                                                                             Л.Сідак

 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-я сесія  сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від   30.01.2018р.                             м. Старий Самбір                            №  884

Про надання дозволу на розробку проекту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки

для надання у власність для  ведення особистого

селянського господарства в м. Старий Самбір,

вул.Сагайдачного та в урочищі «Біля польової дороги»

гр. Пупі  Р.Д.

Розглянувши заяву гр.Пупи Романа Дем’яновича, жителя
м. Старий Самбір,  вул.Нагірна, № 1, Старосамбірського району, Львівської області про надання  дозволу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для ведення особистого селянського господарства в м. Старий Самбір, вул..Сагайдачного та в урочищі «Біля польової дороги», керуючись ст.12, 118,121  Земельного Кодексу України, ст. 26 Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Старосамбірська  міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Надати гр.Пупі Роману Дем»яновичу  дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,10га  для надання у власність для  ведення особистого селянського господарства в м. Старий Самбір, вул..Сагайдачного та  в урочищі «Біля польової дороги» площею 0,15 га за рахунок земель сільськогосподарського призначення Старосамбірської міської ради.
  2. Гр. Пупі Роману Дем»яновичу подати на затвердження проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,10 га для надання у власність для ведення особистого селянського господарства в м. Старий Самбір, вул..Сагайдачного та  в урочищі «Біля польової дороги» площею 0.15 га  на чергову  сесію Старосамбірської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради по розгляду земельних питань.

Секретар міської ради                                                                                                                             Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а  сесія  сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від   30.01.2018 р.                            м. Старий Самбір                            № 885

Про затвердження  проекту із землеустрою

щодо відведення земельної ділянки у власність

для будівництва та обслуговування житлового

будинку господарських будівель і споруд

в м. Старий Самбір  вул. Помаранчевої Революції, № 144

гр.Попитак О.П.

Розглянувши заяву гр.Попитак Олени Петрівни, жительки
с. Посада Новоміська, Старосамбірського району, Львівської області про затвердження  проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд в м. Старий Самбір,
вул. Помаранчевої Революції, № 144, керуючись ст. 12, 118, 121, 186-1 Земельного Кодексу України, ст. 26  Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Старосамбірська  міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити гр.Попитак Олені Петрівні проект із землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1000 га у власність, кадастровий номер: 4625110100:03:003:0425 для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд  в м. Старий Самбір, вул. Помаранчевої Революції, № 144 із земель житлової та громадської забудови  Старосамбірської міської ради.
  2. Надати гр.Попитак Олені Петрівні у власність земельну ділянку площею 0,1000 га, кадастровий номер: 4625110100:03:003:0425 для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд в м. Старий Самбір, вул. Помаранчевої Революції ,№ 144 із земель житлової та громадської забудови  Старосамбірської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради по розгляду земельних питань.

Секретар міської ради                                                                                                       Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-я  сесія  сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від   30.01.2018 р.    м. Старий Самбір                                                  № 886

Про затвердження звіту по експертній грошовій оцінці земельної

ділянки рекреаційного призначення для розміщення відпочинкової зони

в районі колишнього військового містечка в м.Старий Самбір вул.Дністрова,24-к

Заслухавши та обговоривши інформацію голови постійної комісії міської ради по розгляду земельних питань депутата  міської ради  Ю.М. Терлецького  про затвердження звіту по експертній грошовій оцінці земельної  ділянки рекреаційного призначення для розміщення відпочинкової зони в районі колишнього військового містечка в м.Старий Самбір вул.Дністрова,24-к, керуючись ст. 12, 127, 128 Земельного кодексу України, постановою Кабінету Міністрів України № 381 від 22.04.2009 р. “Про затвердження  Порядку здійснення  розрахунків з розстроченням платежу за придбання земельної ділянки державної та комунальної власності”, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” Старосамбірська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,8546 га рекреаційного призначення для розміщення відпочинкової зони в районі колишнього військового містечка в м. Старий Самбір вул.. Дністрова,24-к.
  2. Затвердити вартість земельної ділянки площею 0,8546 га в розмірі
    324 064,32 грн. (триста двадцять чотири тисячі шістдесять чотири  грн. 32 коп.)  з розрахунку за 1 кв.м.  земельної ділянки складає 37грн.92коп.  (тридцять сім грн. 92 коп.)  на   підставі  експертної грошової оцінки ( висновок експертів про  ринкову вартість   земельної ділянки  від 10.11.2017р.).
  3. Продати гр..Костирку Юрію Ігоровичу у власність земельну ділянку площею 0,8546 га шляхом продажу за 324 064,32 грн. (триста двадцять чотири тисячі шістдесять чотири  грн. 32 коп
  4. Старосамбірській міській раді укласти договір купівлі – продажу земельної ділянки за ціною та на умовах, визначених цим рішенням.
  5. Гр.Костирку Юрію Ігоровичу оформити в установленому порядку документи на право приватної власності на землю.
  6. Гр.Костирку Юрію Ігоровичу виконувати обов’язки власника земельної ділянки згідно з вимогами ст. 91 Земельного Кодексу України.
  7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради по розгляду земельних питань.

Секретар міської   ради                                                                                                            Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а сесія сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р.                            м. Старий Самбір                       №  890

Про звільнення КП « Старосамбірське

міське виробниче управління  житлово-комунального

господарства» від сплати дивідендів від чистого прибутку.

Розглянувши клопотання комунального підприємства  Старосамбірське міське виробниче управління  житлово-комунального  господарства  № 02-01  від 15.01.2018 року про звільнення від сплати дивідендів від чистого прибутку ,  керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”,  Податковим кодексом України, Старосамбірська міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Звільнити комунальне підприємство «Міське виробниче управління житлово-комунального господарства міста Старий Самбір»  від сплати дивідендів від чистого прибутку (доходу) одержаного за результатами  фінансово-господарської діяльності за звітний 2017 рік.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування бюджету (голова комісії – депутат М.Зубрицький).

Секретар міської  ради                                                                                   Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а сесія сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30 .01.2018 року      м.Старий Самбір                                                                          №   891

Про плату за харчування дітей  в дошкільних навчальних закладах м. Старий Самбір.

Розглянувши та обговоривши лист- прохання завідувачів дитячих навчальних закладів №1 та «Дзвіночок»  м.Старий Самбір щодо оплати за харчування  дітей в дошкільному навчальному закладі № 1 та в  дошкільному навчальному закладі ’’Дзвіночок’’ м. Старий Самбір, враховуючи пропозиції та зауваження депутатів Старосамбірської міської ради, керуючись ст. 35 Закону України “Про дошкільну освіту”, п. 50 Положення про дошкільний навчальний заклад”, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.03.2003 року № 305, Порядком встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 21.11.2002 року № 667, стст. 26,  64 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Старосамбірська міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Встановити батьківську плату за харчування дітей в дошкільному навчальному закладі  № 1 та в  дошкільному навчальному закладі ’’Дзвіночок’’  м. Старий Самбір у розмірі 25 гривень за одну дитину садкового віку, та у розмірі 20  гривень за одну дитину  ясельного віку за  1 день відвідування  з 01.02.2018 року.
  2. Зменшення розміру оплати за харчування дітей у дошкільному навчальному закладі  № 1 та в дошкільному навчальному закладі ’’Дзвіночок’’ м. Старий Самбір здійснювати згідно чинного законодавства.
  3. Дозволити харчування персоналу дошкільного навчального закладу № 1 та дошкільного навчального закладу ’’Дзвіночок’’ м. Старий Самбір за власні кошти по собівартості харчування щоденно.
  4. Оплату за харчування дітей в дошкільному навчальному закладі № 1 та в дошкільному навчальному закладі ’’Дзвіночок’’  м. Старий Самбір  здійснювати на розрахунковий рахунок  Старосамбірської міської ради.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування бюджету (голова комісії – депутат міської ради М.Зубрицький).

Секретар міської ради                                                                                                                              Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а сесія сьомого   скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р.                            м. Старий Самбір             № 889

Про звільнення КП « Старий Самбір-

теплокомуненерго» від сплати дивідендів

від чистого прибутку та земельного податку.

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Старий Самбіртеплокомуненерго» № 2 від 04.01.2018 року про звільнення від сплати дивідендів від чистого прибутку та земельного податку,  керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”,  Податковим кодексом України, Старосамбірська міська рада, –

ВИРІШИЛА:

1.Звільнити комунальне підприємство «Старий Самбіртеплокомуненерго» від сплати дивідендів від чистого прибутку (доходу) одержаного за результатами  фінансово-господарської діяльності за звітний 2017 рік.

2.Звільнити комунальне підприємство «Старий Самбіртеплокомуненерго» від сплати земельного податку на період з 01.01.2018 року по 31.12.2018 року.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування бюджету ( голова комісії – депутат М.Зубрицький).

Секретар міської  ради

*                                                                                                                       Л.Сідак

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а сесія  сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р                               м. Старий Самбір                              № 892

Про   звільнення від батьківської оплати за харчування дитини Українець І.І.

в  дошкільному навчальному закладі  №1 м.Старий Самбір.

Розглянувши   заяву гр. Українця Ігора Ігоровича про звільнення його від батьківської плати за харчування дитини Українець  Арсена Ігоровича  в дошкільному навчальному закладі №1 в  м. Старий Самбір, у зв’язку з  важким матеріальним становищем сім’ї, керуючись ст.. 26 Закону України ’’Про місцеве самоврядування в Україні’’, Старосамбірська міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Звільнити гр. Українця Ігора Ігоровича від батьківської плати за харчування дитини Українець Арсена Ігоровича 02.09.2013 року народження в дошкільному навчальному закладі №1 м.Старий Самбір у розмірі 100% оплати з 01.02.2018 року.
  2. Начальнику відділу фінансово-господарської діяльності і бухгалтерського обліку Старосамбірської міської ради О.Радзієвській проводити нарахування згідно даного рішення.

Секретар міської  ради                                                                                     Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а сесія  сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р                              м. Старий Самбір                               № 893

Про   звільнення від батьківської оплати за харчування дитини  Кілик І.І.

в  дошкільному навчальному закладі ’’Дзвіночок’’ м.Старий Самбір.

Розглянувши   заяву гр. Кілика  Івана Івановича про звільнення його від батьківської плати за харчування дитини Кілик Дмитра Івановича та Кілик Уляну Іванівну в дошкільному навчальному закладі ’’Дзвіночок’’ м. Старий Самбір, у зв’язку з наданням статусу учасника бойових дій, керуючись ст.. 26 Закону України ’’Про місцеве самоврядування в Україні’’, Старосамбірська міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Звільнити гр. Кілика Івана Івановича від батьківської плати за харчування дитини Кілик Дмитра Івановича 16.04.2013 року народження та Кілик Уляну Іванівну 01.02.2015 року народження в дошкільному навчальному закладі ’’Дзвіночок’’ м.Старий Самбір у розмірі 100% оплати з 01.02.2018 року.
  2. Начальнику відділу фінансово-господарської діяльності і бухгалтерського обліку Старосамбірської міської ради О.Радзієвській проводити нарахування згідно даного рішення.

Секретар міської ради                                                                                      Л.Сідак

 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а сесія  сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р                              м. Старий Самбір                               № 894

Про   звільнення від батьківської оплати за харчування дитини  Куйдича  М.М.

в  дошкільному навчальному закладі  № 1 м.Старий Самбір.

Розглянувши   заяву гр. Куйдича  Михайла Миколайовича про звільнення його від батьківської плати за харчування дитини Куйдич  Дмитра Михайловича в дошкільному навчальному закладі  № 1 м. Старий Самбір, у зв’язку з наданням статусу учасника бойових дій, керуючись ст.. 26 Закону України ’’Про місцеве самоврядування в Україні’’, Старосамбірська міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Звільнити гр. Куйдича Михайла Миколайовича від батьківської плати за харчування дитини Куйдич Дмитра Михайловича  07.12.2015 року народження в дошкільному навчальному закладі  № 1  м.Старий Самбір у розмірі 100% оплати з 01.02.2018 року.
  2. Начальнику відділу фінансово-господарської діяльності і бухгалтерського обліку Старосамбірської міської ради О.Радзієвській проводити нарахування згідно даного рішення.

Секретар міської  ради                                                                Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а сесія  сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р                             м.Старий Самбір                                        №  895

Про   звільнення від батьківської оплати за харчування дитини  Ханас А.М.

в  дошкільному навчальному закладі  №1  м.Старий Самбір.

Розглянувши   заяву гр. Ханаса  Андрія Михайловича про звільнення його від батьківської плати за харчування дитини Ханас Анастасії Андріївни в дошкільному навчальному закладі №1 м. Старий Самбір, у зв’язку з наданням статусу учасника бойових дій, керуючись ст.. 26 Закону України ’’Про місцеве самоврядування в Україні’’, Старосамбірська міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Звільнити гр. Ханаса Андрія Михайловича від батьківської плати за харчування дитини Ханас Анастасії Андріївни 09.08.2014 року народження в дошкільному навчальному закладі №1 м.Старий Самбір у розмірі 100% оплати з 01.02.2018 року.
  2. Начальнику відділу фінансово-господарської діяльності і бухгалтерського обліку Старосамбірської міської ради О.Радзієвській проводити нарахування згідно даного рішення.

Секретар міської  ради                                                                                     Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а сесія  сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р                               м. Старий Самбір                                      №  896

Про   звільнення від батьківської оплати за харчування дитини  Рапака В.М.

в  дошкільному навчальному закладі  №1  м.Старий Самбір.

Розглянувши   заяву гр. Рапака  Василя Михайловича про звільнення його від батьківської плати за харчування дитини Рапак Уляни Василівни в дошкільному навчальному закладі №1 м. Старий Самбір, у зв’язку з наданням статусу учасника бойових дій, керуючись ст.. 26 Закону України ’’Про місцеве самоврядування в Україні’’, Старосамбірська міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Звільнити гр. Рапака Василя Михайловича від батьківської плати за харчування дитини Рапак Уляни Василівни 08.02.2014 року народження в дошкільному навчальному закладі №1 м.Старий Самбір у розмірі 100% оплати з 01.02.2018 року.
  2. Начальнику відділу фінансово-господарської діяльності і бухгалтерського обліку Старосамбірської міської ради О.Радзієвській проводити нарахування згідно даного рішення.

Секретар міської  ради                                                                                     Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а сесія  сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р                               м. Старий Самбір                                       №  897

Про   звільнення від батьківської оплати за харчування дитини  Фрейдун П.М.

в  дошкільному навчальному закладі  №1  м.Старий Самбір.

Розглянувши   заяву гр. Фрейдун  Петра Миколайовича про звільнення його від батьківської плати за харчування дітей Фрейдун Святослава Петровича та Фрейдун Миколу Петровича в дошкільному навчальному закладі №1 м. Старий Самбір, у зв’язку з наданням статусу учасника бойових дій, керуючись ст.. 26 Закону України ’’Про місцеве самоврядування в Україні’’, Старосамбірська міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Звільнити гр. Фрейдун Петра Миколайовича від батьківської плати за харчування дітей Фрейдун Святослава Петровича 14.07.2012 року народження та Фрейдун Миколу Петровича 20.12.2013 року народження в дошкільному навчальному закладі №1 м.Старий Самбір у розмірі 100% оплати з 01.02.2018 року.
  2. Начальнику відділу фінансово-господарської діяльності і бухгалтерського обліку Старосамбірської міської ради О.Радзієвській проводити нарахування згідно даного рішення.

Секретар міської  ради                                                                                     Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а сесія  сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р                               м. Старий Самбір                                       №  898

Про   звільнення від батьківської оплати за харчування дитини  Нискогуз А.Р.

в  дошкільному навчальному закладі  №1  м.Старий Самбір.

Розглянувши   заяву гр. Нискогуза  Андрія Романовича про звільнення його від батьківської плати за харчування дитини Нискогуз Марії  Андріївни в дошкільному навчальному закладі №1 м. Старий Самбір, у зв’язку з наданням статусу учасника бойових дій, керуючись ст.. 26 Закону України ’’Про місцеве самоврядування в Україні’’, Старосамбірська міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Звільнити гр. Нискогуз Андрія Романовича від батьківської плати за харчування дитини Нискогуз Марії Андріївни 05.10.2013 року народження в дошкільному навчальному закладі №1  м.Старий Самбір у розмірі 100% оплати з 01.02.2018 року.
  2. Начальнику відділу фінансово-господарської діяльності і бухгалтерського обліку Старосамбірської міської ради О.Радзієвській проводити нарахування згідно даного рішення.

Секретар міської  ради                                                                                     Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а  сесія  сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 30.01. 2018 р.           м. Старий Самбір                                            №  900

Про розгляд заяви гр.Когут І.О. про надання одноразової грошової допомоги на лікування.

Розглянувши заяву гр. Когут Ірини  Осипівни, жительки м. Старий  Самбір вул. Чорновола, 6а,  про надання одноразовоїгрошової допомоги на лікування,  враховуючи пропозиції та зауваження депутатів міської ради, керуючись ст. 26 Закону України ’’Про місцеве самоврядування в Україні’’, Старосамбірська міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Надати гр.Когут Ірині Осипівні, жительці м. Старий Самбір,
    вул. Чорновола,6а одноразову грошову допомогу на лікування  в розмірі 1000  (одна тисяча ) гривень .
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування бюджету (голова комісії – депутат  міської ради  М.Зубрицький).

Секретар міської  ради                                                                                                                                 Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а  сесія  сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 30.01. 2018 р.           м. Старий Самбір                                            №  901

Про розгляд заяви гр.Сендак  Е.М. про надання одноразової грошової допомоги на лікування.

Розглянувши заяву гр. Сендак  Емілії  Миколаївни , жительки м. Старий  Самбір вул. Дністрова, 87,кв.7  про надання одноразовоїгрошової допомоги на лікування,  враховуючи пропозиції та зауваження депутатів міської ради, керуючись ст. 26 Закону України ’’Про місцеве самоврядування в Україні’’, Старосамбірська міська рада,

ВИРІШИЛА:

  1. Надати гр.Сендак Емілії Миколаївні, жительці м. Старий Самбір,
    вул. Дністрова ,87, кв.7  одноразову грошову допомогу на лікування  в розмірі 5000  (п»ять тисяч ) гривень .
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування бюджету (голова комісії – депутат  міської ради  М.Зубрицький).

Секретар міської  ради                                                                                                                                 Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а  сесія  сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 30.01. 2018 р.           м. Старий Самбір                                            №  902

Про розгляд заяви гр.Бачинської О.Д. про надання одноразової грошової допомоги на лікування дочки.

Розглянувши заяву гр. Бачинської Ольги  Дмитрівни, жительки м. Старий  Самбір вул. Зиблікевича, 5,  про надання одноразовоїгрошової допомоги на лікування дочки Бачинської Оксани Володимирівни,  враховуючи пропозиції та зауваження депутатів міської ради, керуючись ст. 26 Закону України ’’Про місцеве самоврядування в Україні’’, Старосамбірська міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Надати гр.Бачинській Ользі Дмитрівні, жительці м. Старий Самбір,
    вул. Зиблікевича , 5  одноразову грошову допомогу на лікування дочки Бачинської Оксани Володимирівни 08.07.1990 року народження в розмірі 10000  (десять тисяч ) гривень .
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування бюджету (голова комісії – депутат  міської ради  М.Зубрицький).

Секретар міської  ради                                                                                                                                 Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а  сесія  сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 30.01. 2018 р.           м. Старий Самбір                                            №  903

Про розгляд заяви гр.Шпака Р.І. про надання одноразової грошової

допомоги на лікування.

Розглянувши заяву гр. Шпака Романа  Івановича, жителя м. Старий  Самбір вул. Чорновола,35,  про надання одноразовоїгрошової допомоги на лікування,  враховуючи пропозиції та зауваження депутатів міської ради, керуючись ст. 26 Закону України ’’Про місцеве самоврядування в Україні’’, Старосамбірська міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Надати гр.Шпаку Роману Івановичу, жителю м. Старий Самбір,
    вул. Чорновола, 35 одноразову грошову допомогу на лікування  в розмірі 5000  (п»ять тисяч ) гривень .
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування бюджету (голова комісії – депутат  міської ради  М.Зубрицький).

Секретар міської  ради                                                                                                                                 Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а   сесія  сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від   30.01.2018 р.            м. Старий Самбір                                      №  887

Про надання дозволу на укладення договору оренди

на  земельну ділянку для обслуговування нежитлової будівлі

та допоміжного обслуговування наземного транспорту

приватному підприємству  «Авто-Стар  в м. Старий Самбір

вул..Л.Галицького,1»я».

Розглянувши заяву  приватного підприємства  «Авто-Стар» про надання дозволу на укладення договору оренди на  земельну ділянку для обслуговування нежитлової будівлі та допоміжного обслуговування наземного транспорту по вул..Л.Галицького,1»я» в м. Старий Самбір, керуючись ст. 12, 93, 124 Земельного Кодексу України, ст. 26  Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Старосамбірська  міська рада, –

ВИРІШИЛА:

Надати дозвіл  приватному підприємству «Авто-Стар» на укладення договору оренди на  земельну  ділянку площею 0,1537 га для обслуговування нежитлової будівлі та допоміжного обслуговування наземного транспорту  терміном на 5 (п»ять ) років орендної плати в розмірі 8% згідно нормативної грошової оцінки по вул.Л.Галицького,  1»я» в м. Старий Самбір із земель промисловості, транспорту, зв»язку, енергетики, оборони та іншого призначення Старосамбірської міської ради.

  1. В договорі оренди на земельну ділянку передбачити на 2018-2019 роки проведення робіт з благоустрою території вокзалу.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради по розгляду земельних питань.

Секретар міської  ради                                                                             Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а  сесія  сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від 30.01. 2018 р.           м. Старий Самбір                                            №  904

Про розгляд заяви гр.Бабій  Н.М. про надання одноразової грошової

допомоги на лікування чоловіка.

Розглянувши заяву гр. Бабій Наталії  Миколаївни, жительки м. Старий  Самбір вул. Гоголя, 53,  про надання одноразовоїгрошової допомоги на лікуваннячоловіка Бабія  Андрія  Івановича,  враховуючи пропозиції та зауваження депутатів міської ради, керуючись ст. 26 Закону України ’’Про місцеве самоврядування в Україні’’, Старосамбірська міська рада, –

ВИРІШИЛА:

1.Надати гр.Бабій  Наталії Миколаївні, жительці  м. Старий Самбір,
вул. Гоголя ,53  одноразову грошову допомогу на лікування  чоловіка Бабія Андрія  Івановича  14.04.1972 року народження в розмірі 10000  (десять тисяч) гривень .

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування бюджету (голова комісії – депутат  міської ради  М.Зубрицький).

Секретар міської  ради                                                                                                                                 Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а сесія  сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р                               м. Старий Самбір                                       №  899

Про   звільнення від батьківської оплати

за харчування дитини  Садов`як М.М.

в  дошкільному навчальному

закладі  «Дзвіночок»  м.Старий Самбір.

Розглянувши   заяву гр. Садов»як  Марії  Михайлівни про звільнення її від батьківської плати за харчування дитини Садов»як Марії-Аліції  Петрівни в дошкільному навчальному закладі «Дзвіночок» м. Старий Самбір, у зв’язку з наданням статусу учасника бойових дій її чоловікові, керуючись ст.. 26 Закону України ’’Про місцеве самоврядування в Україні’’, Старосамбірська міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Звільнити гр. Садов»як Марію Михайлівну  від батьківської плати за харчування дитини Садов»як  Марії-Аліції Петрівни 30.04.2016 року народження в дошкільному навчальному закладі «Дзвіночок»  м.Старий Самбір у розмірі 100% оплати з 01.02.2018 року.
  2. Начальнику відділу фінансово-господарської діяльності і бухгалтерського обліку Старосамбірської міської ради О.Радзієвській проводити нарахування згідно даного рішення.

Секретар міської  ради                                                                                     Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а   сесія  сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р.                             м. Старий Самбір                         № 905

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)

для надання у власність  для будівництва та обслуговування житлового

будинку, господарських будівель і споруд

м. Старий Самбір, вул.Л.Галицького , № 68  гр.Донець  М.І.та

гр.Донець  В.В.

Розглянувши заяви  гр.Донець  Марії  Іванівни  жительки м. Старий Самбір, вул.Л.Галицького, № 68 ,та гр..Донець Віктора Володимировича  жителя м.Ковель, вул..Вересая , № 4/6 Волинської області про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд м. Старий Самбір, вул. Л.Галицького,, № 68 , керуючись ст. 12, ,118, 121, Земельного Кодексу України, ст. 26  Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Старосамбірська  міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із  землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для надання у власність  для  будівництва  та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд  орієнтовною площею 0,0900 га  гр.. Донець Марії Іванівні  (1/2 част.) та гр. Донець  Віктору Володимировичу (1/2 част.) в м. Старий Самбір,  вул. Л.Галицького, № 68  із земель житлової та громадської забудови Старосамбірської міської ради.
  2. Гр. Донець Марії Іванівні та гр.. Донець Віктору  Володимировичу  подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для надання у власність  орієнтовною площею  0,0900 га   для  будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд в м. Старий Самбір, вул..Л.Галицького,  № 68  на чергову  сесію Старосамбірської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради по розгляду земельних питань.

Секретар міської  ради                                                                                                                            Л.Сідак

 

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-я   сесія  сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від   30.01.2018 р.            м. Старий Самбір                                      №   906

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації

із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж  земельної

ділянки в натурі  (на місцевості) для надання у власність для

обслуговування індивідуального гаражу № 7 «Д»

площа Ринок в м. Старий Самбір

гр. Дубницькому  В.М.

Розглянувши заяву  гр.Дубницького Володимира Михайловича,  жителя м. Старий Самбір, площа Ринок, № 2/4,Старосамбірського району Львівської області про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність для обслуговування індивідуального гаражу № 7 «Д» площа Ринок в м. Старий Самбір, керуючись ст. 12, 118, 121 Земельного Кодексу України, ст. 26  Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Старосамбірська  міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл гр.Дубницькому  Володимиру Михайловичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність площею 0,01 га для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу №7 «Д» площа Ринок  в м. Старий Самбір із земель житлової та громадської забудови Старосамбірської міської ради.
  2. Гр. Дубницькому Володимиру Михайловичу подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,01 га для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу № 7»Д» в м. Старий Самбір, площа Ринок на чергову  сесію Старосамбірської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради по розгляду земельних питань.

Секретар міської ради                                                                                Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а   сесія  сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р.                                  м.Старий Самбір                                      №  908

Про надання згоди  на включення

в перелік земельних ділянок, права

на які буде виставлено на земельні торги

На виконання  пунктів 2.2-2.6 доручення Львівської обласної державної адміністрації № 99/0/6-17 від 04.12.2017 року, з метою організації ефективного використання земель сільськогосподарського призначення, збільшення надходжень до місцевих бюджетів та підготовки у мінімальні терміни лотів з продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності на земельних торгах у формі аукціону,   керуючись ст. 12, 122,123,124,135-138  Земельного Кодексу України,   ст. 26 Законом України  „Про місцеве самоврядування в Україні”, Старосамбірська міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Дати згоду на включення в Перелік земельну ділянку, права на які буде виставлено на земельні торги Головним управлінням Держгеокадастру у Львівській області, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, земельну ділянку орієнтовною площею 30,0 га в м.Старий Самбір, урочище «Сабичів» за межами населеного пункту Старосамбірського району Львівської області за рахунок земель сільськогосподарського призначення державної власності.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради по розгляду земельних питань.

Секретар міської  ради                                                                                                             Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а   сесія  сьомого скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р.                                  м.Старий Самбір                                      №  907

Про встановлення меж  земельної ділянки для  ведення особистого селянського господарства

в м. Старий Самбір  вул. Зарічна гр. Ільківу Т.Й.

Розглянувши  заяву гр.Ільківа  Тараса  Йосифовича, жителя  м.Старий Самбір, вул..Зарічна, № 20  Старосамбірського району, Львівської області про встановлення меж земельної ділянки, яку успадковує після смерті гр.. Ільківа Йосифа Івановича згідно Державного акту на право приватної власності на землю серії ІІ-ЛВ № 060055, яка розташована в м.Старий Самбір вул..Зарічна для ведення особистого селянського господарства ,беручи до уваги технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),   керуючись ст. 12, 116,118,121,158,159  Земельного Кодексу України,   ст. 26 Законом України  „Про місцеве самоврядування в Україні”, Старосамбірська міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Встановити межі земельної ділянки гр..Ільківу Тарасу Йосифовичу площею 0,0815 га, яка розташована в м.Старий Самбір по вул..Зарічна і призначена для ведення особистого селянського господарства по існуючих межах земельної ділянки відповідно до проведених обмірів ліцензованою землевпорядною організацією.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради по розгляду земельних питань.

Секретар міської  ради                                                                                                             Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а сесія  сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р.               м. Старий Самбір                                        №  909

Про надання дозволу на виготовлення

проекту детального плану території

земельної ділянки  в м. Старий Самбір

по вул.Л.Галицького (Привокзальна площа)

Заслухавши та обговоривши інформацію секретаря міської ради м. Старий Самбір Сідак Л.П.. щодо  необхідності  виготовлення проекту детального планування території земельної ділянки  в м. Старий Самбір,по вул..Л.Галицького (Привокзальна площа), керуючись ст.12, Земельного Кодексу України,  ст. 19 Закону України « Про регулювання містобудівної діяльності», ст.12 Закону України «Про основи містобудування», постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» від 25.05.2011 №555, наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 №290 «Про затвердження порядку розроблення містобудівної документації», ст.26 Законом України  „Про місцеве самоврядування в Україні”, Старосамбірська  міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Надати  Старосамбірській міській раді дозвіл на виготовлення проекту детального планування території земельної ділянки  по вул.Л.Галицького (Привокзальна площа)  в м.Старий Самбір.
  2. Старосамбірській міській раді звернутися у відповідну ліцензовану організацію для виготовлення проекту детального плану території земельної ділянки   по вул..Л.Галицького (Привокзальна площа) в м. Старий Самбір
  3. Старосамбірській міській раді виділити кошти для фінансування робіт по виготовленню проекту детального планування території земельної ділянки по вул..Л.Галицького (Привокзальна площа)  в м. Старий Самбір.
  4. Старосамбірській міській раді забезпечити проведення громадських слухань проекту детального планування території земельної ділянки  по вул..Л.Галицького (Привокзальна площа)  в м. Старий Самбір
  5. Після проведених громадських слухань подати Старосамбірській міській раді на затвердження проект детального планування території земельної ділянки по вул..Л.Галицького (Привокзальна площа) в м. Старий Самбір на чергову сесію Старосамбірської міської ради.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради по розгляду земельних питань.

Секретар міської ради                             Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а сесія  сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р.               м. Старий Самбір                                        №  910

Про надання дозволу на виготовлення

проекту детального плану території

земельної ділянки під квартал забудови

для будівництва  та обслуговування індивідуальних

гаражів  в м. Старий Самбір  по вул.Дністрова

Заслухавши та обговоривши інформацію секретаря міської ради м. Старий Самбір Сідак Л.П.. щодо  необхідності  виготовлення проекту детального планування території земельної ділянки  під квартал забудови для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів в м. Старий Самбір,по вул.Дністрова, керуючись ст.12, Земельного Кодексу України,  ст. 19 Закону України « Про регулювання містобудівної діяльності», ст.12 Закону України «Про основи містобудування», постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» від 25.05.2011 №555, наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 №290 «Про затвердження порядку розроблення містобудівної документації», ст.26 Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Старосамбірська  міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Надати  Старосамбірській міській раді дозвіл на виготовлення проекту детального планування території земельної ділянки  під квартал забудови для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів по вул.Дністрова  в м.Старий Самбір.
  2. Старосамбірській міській раді звернутися у відповідну ліцензовану організацію для виготовлення проекту детального плану території земельної ділянки   під квартал забудови для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів по вул..Дністрова  в м. Старий Самбір
  3. Старосамбірській міській раді виділити кошти для фінансування робіт по виготовленню проекту детального планування території земельної ділянки  під квартал забудови для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів по вул..Дністрова  в м. Старий Самбір.
  4. Старосамбірській міській раді забезпечити проведення громадських слухань проекту детального планування території земельної ділянки  під квартал забудови для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів  по вул..Дністрова   в м. Старий Самбір
  5. Після проведених громадських слухань подати Старосамбірській міській раді на затвердження проект детального планування території земельної ділянки під квартал забудови для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів по вул..Дністрова  в м. Старий Самбір на чергову сесію Старосамбірської міської ради.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради по розгляду земельних питань.

Секретар міської ради                                                                                           Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а сесія сьомого   скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р.                            м. Старий Самбір             № 911

Про вилучення з постійного користування

земельні ділянки в м.Старий Самбір

по вул.Л.Галицького,№18б, по вул..Дністрова, № 29б

в  КП « Старий Самбіртеплокомуненерго».

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Старий Самбіртеплокомуненерго» про вилучення з постійного користування земельні ділянки в м. Старий Самбір по вул..Л.Галицького, № 18б та по вул.. Дністрова, № 29б,  керуючись ст.12,140,141,142 Земельного Кодексу України, ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”,   Старосамбірська міська рада, –

ВИРІШИЛА:

1.Вилучити в комунального підприємства «Старий Самбіртеплокомуненерго» земельні ділянки, які знаходяться в постійному користуванні згідно Державного акту серія ЯЯ № 181184 площею 0,0755га, кадастровий номер 4625110100:03:003:0020 за адресою вул..Л.Галицького, 18б та згідно Державного акту серія ЯЯ № 176855 площею 0,0910га, кадастровий номер 4625110100:03:003:0014 за адресою вул..Дністрова, 29б  в м.Старий Самбір для обслуговування будівель і споруд котельні на підставі добровільної відмови права користування даною земельною ділянкою.

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради по розгляду земельних питань ( голова комісії – депутат Ю.Терлецький).

Секретар міської  ради                                                                                                                            Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а   сесія  сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від  30.01.2018 р.                             м. Старий Самбір                         № 912

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для надання у власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд м. Старий Самбір, вул.Шевченка, № 75  гр. гр.Гречину  М.В.

Розглянувши заяву  гр.Гречина  Миколи  Володимировича  жителя м. Старий Самбір, вул.Шевченка, № 75 про надання дозволу на виготовлення  технічної документації  із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості)  для надання у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд м. Старий Самбір, вул.Шевченка,, №75 , керуючись ст. 12, ,118, 121, Земельного Кодексу України, ст. 26  Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Старосамбірська  міська рада, –

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл гр..Гречину Миколі Володимировичу на виготовлення технічної документації  із  землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для надання у власність  для  будівництва  та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд  орієнтовною площею 0,0750 га   в м. Старий Самбір,  вул. Шевченка, № 75  із земель житлової та громадської забудови Старосамбірської міської ради.
  2. Гр. Гречину Миколі Володимировичу  подати на затвердження технічну документацію із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж  земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для надання у власність  орієнтовною площею  0,0750 га   для  будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд в м. Старий Самбір, вул..Шевченка,  № 75  на чергову  сесію Старосамбірської міської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради по розгляду земельних питань.

Секретар міської  ради                                                                                                                            Л.Сідак

*

СТАРОСАМБІРСЬКА МІСЬКА РАДА

СТАРОСАМБІРСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХVІ-а  сесія  сьомого  скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від   30.01.2018р.                             м. Старий Самбір                            №  913

Про звернення Старосамбірської міської ради

до ПАТ «Українська залізниця», регіональної філії

«Львівська  залізниця», Старосамбірської

районної державної адміністрації,

Львівської обласної державної адміністрації

щодо відновлення зупинки поїзда  Київ –Солотвино та

Солотвино –Київ  в  м.Старий Самбір.

Відповідно до ст.26  Закону України  “Про місцеве самоврядування в Україні”,  Старосамбірська міська рада,-

ВИРІШИЛА:

  1. Звернутися до ПАТ «Українська залізниця», регіональної філії «Львівська залізниця», Старосамбірської районної державної адміністрації, Львівської обласної державної адміністрації, щодо відновлення зупинки поїзда Київ – Солотвино та Солотвино – Київ в м. Старий Самбір  (Текст  звернення додається).

Секретар міської ради                                                                                                                           Л.Сідак

print

Pin It on Pinterest