«

»

Лют 09

Депутати та виконавчий комітет Старосамбірської міської ради звернулися до керівництва “Української залізниці” та обласної і районної держадміністрацій з пропозицією щодо відновлення зупинки поїзда Київ –Солотвино та Солотвино – Київ в м.Старий Самбір

IMG_0512-800x60030 січня 2018 року на сесії Старосамбірської міської ради було прийняте рішення за № 913 “Про звернення Старосамбірської міської ради до ПАТ «Українська залізниця», регіональної філії «Львівська  залізниця», Старосамбірської районної державної адміністрації, Львівської обласної державної адміністрації щодо відновлення зупинки поїзда  Київ – Солотвино та Солотвино – Київ  в  місті Старий Самбір”. Таке ж звернення напередодні було прийняте на виконавчому комітеті міської ради.

Нагадаємо, що з 11 січня 2018 року було відмінено зупинку поїзда № 213/214, який курсував за маршрутом Київ – Солотвино, в Самборі, Старому Самборі, Турці, Великому Березному, Ставному та інших станціях (зупинка залишилася тільки в Сянках). Новий поїзд «Укрзалізниця» запровадила з 3 травня 2017 року, встановивши пряме залізничне сполучення між столицею і населеними пунктами східного Закарпаття, яке раніше було відсутнє.

Інформація про відміну зупинки стурбувала жителів Старосамбірщини. Проаналізувавши ситуацію, що склалася з транспортним сполученням сесія та виконавчий комітет Старосамбірської міської ради вирішили звернутися до ПАТ «Українська залізниця», регіональної філії «Львівська  залізниця», Старосамбірської районної державної адміністрації, Львівської обласної державної адміністрації щодо відновлення зупинки поїзда  Київ – Солотвино та Солотвино – Київ  в  місті Старий Самбір.

print

Pin It on Pinterest