«

»

Чер 06

Висловлюємо щирі слова подяки

М_р [1024x768]Шановні старосамбірчани, 03 червня нашому місту Старий Самбір виповнилося 947 років. Наші земляки, працівники підприємств, організацій, закладів підтвердили свою любов до міста, до його жителів, його історії, культури та традицій своєю участю та особистим вкладом в проведення святкових заходів.

Старосамбірська міська рада, як організатор святкування Дня міста, від імені жителів Старого Самбора висловлює подяку священнослужителям о. Івану та о. Михайлу, які відслужили святковий молебень з нагоди відзначення Дня міста.

За підтримку та надану можливість гідно провести свято щиро дякуємо: супермаркету “Рукавичка”, магазину “ЄВА”, компанії “Еко-оптіма”, відпочинковому комплексу “Зальцборг”, ТзОВ “Старосамбірський ринок”, ПП “Автостар”, магазину “Шопкар”, а також районній газеті “Голос Прикарпаття”.

Дякуємо організаторам та учасникам спортивного свята на центральному стадіоні міста.

Вдячні організаторам проведення виступів місцевих колективів художньої самодіяльності: відділу культури районної державної адміністрації, районному будинку культури в особі директора Віталія Іващака.

За проведення молодіжних заходів вдячні пластунам Станиці “Старий Самбір”, а також християнським аніматорам Самбірської єпархії.

Також, висловлюємо вдячність особовому складу управління поліції у м. Старий Самбір за охорону громадського порядку під час проведення святкових заходів.

Міська рада щиро вдячна друзям, від яких надійшли вітальні адреси з нагоди святкувань, колективам підприємств, установ, організацій, жителям міста, які взяли участь в упорядкуванні своїх дворів та прилеглих територій.

Дякуємо старосамбірчанам та гостям нашого міста, що прийшли та приїхали на свято, чим засвідчили любов до рідного краю. Особлива вдячність хлопцям, які захищають наш мир і спокій, завдяки яким ми мали змогу організувати і провести свято у місті.

Здоров׳я усім вам та достатку в кожну домівку. Нехай любов до міста і до кожного його жителя, зокрема, зігріває ваші серця, а наш Старий Самбір розвивається, міцніє та процвітає.

З повагою та вдячністю міський голова
Ігор Трухим

print

Pin It on Pinterest