«

»

Тра 20

Управління залізниці розпочало роботи з благоустрою на вокзалі у Старому Самборі

гербСтаросамбірська міська рада впродовж минулого 2018 року двічі зверталася до керівництва дирекції регіональної філії “Львівська залізниця” по питанню благоустрою залізничного вокзалу у Старому Самборі.

У своїх листах міська рада наголошувала, що сьогоднішній стан приміщення залізничного вокзалу та прилеглої території знаходиться у вкрай незадовільному стані, на пероні відсутня спеціальна платформа для прийому пасажирів, а територія для обслуговування залізничного полотна заросла стихійною рослинністю. Міська рада наголошувала, що ситуація, яка склалася викликає незадоволення мешканців міста та пасажирів.

Враховуючи викладене, керівництво Львівської залізниці  відреагувало на підняте питання по суті та розпочало низку заходів з наведення благоустрою на залізничному вокзалі у місті Старий Самбір.

Старосамбірська міська рада висловлює подяку начальнику Львівської залізниці п. Грунику Івану Степановичу та колективу Старосамбірського відділення за проведену роботу з відновлення благоустрою на залізничному вокзалі у місті Старий Самбір.

print

Pin It on Pinterest