«

»

Гру 06

Футбольну вершину – підкорено! Команда «Кар’єр-Дністер» – новий чемпіон Першості Львівщини з футболу

1572107331_3172 [800x600]Футболісти клубу «Кар’єр-Дністер» Старий Самбір – Торчиновичі наприкінці жовтня 2019 року перемогли на власному футбольному полі команду «Городок» і дочасно стали переможцями Першої ліги Львівської області.

Цей результат дає право команді наступного сезону виступати в чемпіонаті Прем’єр-ліги Львівщини. За підсумками проведених ігор в активі команди «Кар’єр-Дністер» 61 заліковий бал (19 перемог, 4 нічиї і 3 поразки; різниця забитих і пропущених м’ячів 59:18). Такого високого результату було досягнуто, зокрема, завдяки спільній фінансовій підтримці футбольного клубу підприємством “Старосамбірський кар’єр” та Старосамбірською міською радою.

Футбольний клуб «Кар’єр-Дністер» Старий Самбір – Торчиновичі було засновано у 28 червня 2018 року. Президентом клубу було обрано Француза Ярослава Володимировича, а посаду почесного президента вирішили довірити міському голові Старого Самбора Трухиму Ігорю Станіславовичу. Підготовкою команди займається директор та тренер Лопушанський Василь Ярославович.

Взявши високий старт від дня заснування футбольний клуб “Кар’єр-Дністер” у 2018 році займає друге місце у матчах Першої ліги Львівщини.

Впродовж останніх років спостерігався справжній прорив у старосамбірському футболі, ці здобутки – насамперед справедливий результат спільної важкої роботи керівництва клубу і тренерського штабу. Впродовж сезону команда двічі на тиждень тренувалася в посиленому режимі. Головною її метою на сезон стала перемога в Першій лізі Львівщини і, відповідно, підвищення у класі.

Не втрачаючи набраного темпу у цьому році ФК  “Кар’єр-Дністер” отримав найбільше перемог і заслужено здобув право у сезоні 2020-го року виступати у Прем’єр-лізі Львівського футболу. Шлях до цієї перемоги був дуже складний та напружений. Спортивні медіа видання області не оминули увагою несподіваний результат молодої команди.

“Кар’єр-Дністер: амбіції лідера”, “Об’єднана команда Торчиновичів і Старого Самбора веде активну боротьбу за перше місце Першої ліги Львівщини”, “Футболісти «Кар’єра-Дністра» проходять турнірну дистанцію без утрат в обласному чемпіонаті”, – такі заголовки спортивних статей у цьому році з’являлися в інформаційному просторі Львівщини.

Унікальною візитівкою «Кар’єра-Дністра» є те, що команда приймає домашні матчі на двох різних стадіонах (міський стадіон Старого Самбора і стадіон у Торчиновичах), почергово змінюючи локацію.

Впродовж двох сезонів капітаном команди є молодий голова Верхньолужоцької сільської ради Володимир Чуплак, який завдячуючи характеру лідера, впевнено веде колектив до перемог. Цікаво, що у складі «Кар’єра-Дністра» грають в основному вихованці Старосамбірського району.

Підсумовуючи здобуток команди Старосамбірська міська рада висловлює подяку Президенту Клубу Ярославу Французу, старшому тренеру Василю Лопушанському, персоналу команди, а також всім футболістам і вболівальникам, які впродовж цілого футбольного сезону віддавали усі свої вміння і сили для перемоги.

Бажаємо команді «Кар’єр-Дністер» Старий Самбір – Торчиновичі результативної гри та перемоги у наступному сезоні Прем’єр-ліги Львівської області.

print

Pin It on Pinterest