«

»

Гру 03

У Старосамбірській міській раді відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

748[800x600]Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя. У світі налічується понад 1 мільярд людей з інвалідністю, що приблизно становить 15% населення усього світу.

Сьогодні, 03.12.2019 року в актовому залі Старосамбірської міської ради відбувся захід з нагоди Міжнародного дня інвалідів.

Міський голова Ігор Трухим вручив подяку за багаторічну громадську діяльність та з нагоди Міжнародного дня інвалідів Литвак Галині Миколаївні, голові Старосамбірської районної асоціації інвалідів Львівської обласної асоціації інвалідів всеукраїнської організації інвалідів “Союз організацій інвалідів України”.

На святі подякували також людям з особливими потребами Старосамбірщини за їх активну життєву позицію, стійкість характеру і досягнення в різних сферах суспільного життя. Окрім теплих слів, представники влади вручили грамоти та подарунки найактивнішим учасникам культурних та спортивних заходів серед людей з обмеженими можливостями. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей особливими потребами.

782[800x600]

print

Pin It on Pinterest