«

»

Бер 17

Про дистанційну роботу Старосамбірської міської ради на час введення заходів карантину

гербРозпорядженням Старосамбірського міського голови від 16.03.2020 року за №15/02-06 “Про дистанційну роботу працівників міської ради”, у відповідності до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 30 Закону України «Про захист населення від інфекційних хворіб», Протоколу №7 від 15.03.2020 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, з метою запобігання поширення випадків гострої распіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID – 19, запроваджено ряд заходів.

Зокрема, у місті Старий Самбір запроваджено з 16 березня до 3 квітня 2020 року (або до особливого розпорядження) дистанційний режим роботи працівників міської ради, працівників дошкільних навчальних закладів, по можливості дистанційний режим роботи працівників комунальних служб.

Скасовано на час карантину в міській раді та комунальних підприємствах міста особистий прийом громадян. Обмежено доступ громадян до приміщення міської ради та адміністративних приміщень комунальних підприємств міста.

Переведено обслуговування громадян в онлайн режим. Для отримання необхідної  інформації просимо телефонувати за номером 21-8-17 (приймальня міського голови).

print

Pin It on Pinterest