«

»

Бер 17

Витяг з Протоколу позачергового засідання комісії Старосамбірської міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій про виконання заходів щодо стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-2019

гербСтаросамбірська міська рада оприлюднює до невідкладного виконання перелік рішень позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  від 16 березня 2020 року “Про стан забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення та виконання заходів щодо стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-2019 м. Старий Самбір Львівської області“.

Витяг з Протоколу №2 від 16.03.2020р. позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій:

Керівникам підприємств, установ, організацій  та фізичним особам – підприємцям на території  міста Старий Самбір Львівської області відповідно до пунктів рішення комісії за номерами:

1.5.2. Директору ТзОВ «Старосамбірський ринок», керівникам супермаркетів та власникам продуктових магазинів в м. Старий Самбір забезпечити проведення заходів поточної дезинфекції у місцях масового скупчення людей, торгівлю продовольчими товарами здійснювати виключно у запакованому вигляді.

            1.5.3. Починаючи з 18.03.2020 року  на території міста Старий Самбір зачиняються:

– усі установи сфери послуг та громадського харчування, заклади торгівлі (крім продуктових магазинів, аптек та заправок);

– перукарні, установи побутового обслуговування (салони краси);

– заборонено надання планової стоматологічної допомоги у закладах усіх типів форм власності, забезпечується надання лише невідкладної медичної допомоги;

– вся вулична торгівля (продовольчими, продуктовими товарами), товари “секонд хенд”.

1.7. Рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності розташованих на території міста :

1.7.1. Запровадити дистанційний режим роботи працівників.

1.7.2. Запровадити щоденний температурний скринінг персоналу, негайно відправляти додому на самоізоляцію усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань.

1.7.3. Максимально перевести здійснювану персоналом роботу на віддалений доступ із застосуванням електронних комунікацій і технологій.

1.7.4. Запровадити режим профілактичного спостереження за особами із числа персоналу, які відвідували країни інфекційного ризику.

1.7.5. Передбачити режим регулярного провітрювання службових приміщень, та проводити дезинфікаційні заходи.

Термін виконання вимог даного рішення: постійно, до стабілізації епідситуації,  або особливого розпорядження.

Вимоги рішення комісії не поширюються на режим роботи банків, поштових відділень, АЗС, СТО та магазинів ритуальних послуг, для яких є чіткі правила-як організувати свою роботу.

Усі випадки невиконання даного рішення будуть скеровуватися в правоохоронні органи.

print

Pin It on Pinterest