«

»

Бер 20

Витяг з Протоколу №3 позачергового засідання комісії Старосамбірської міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій про виконання заходів щодо стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-2019

гербСтаросамбірська міська рада оприлюднює для невідкладного виконання  усіма підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності, підприємцями та громадянами перелік рішень позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  від 19 березня 2020 року “Про стан забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення та виконання заходів щодо стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-2019 м. Старий Самбір Львівської області“.

Витяг з Протоколу №3 від 19.03.2020р. позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій:

За результатами розгляду питання порядку денного позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій,

ВИРІШИЛИ:

1.3. Заборонити на території м. Старий Самбір:

1.3.1. Проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Термін виконання: з 00 год 01 хв 20.03.2020 до 03.04.2020 року або до особливого розпорядження.

1.3.2. Роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, пункти обміну валют (кантори) крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Термін виконання: з 00 год 01 хв 20.03.2020 до 03.04.2020 року або до особливого розпорядження.

print

Pin It on Pinterest