«

»

Жов 15

Святкування Покрови, День козацтва та захисника України у Старому Самборі. Фото

У середу, 14 жовтня, на центральній площі Старого Самбора відбулися урочистості з нагоди свята Покрови, Дня козацтва та захисника України.

IMG_4054 [Старосамбірські вісті]Зі святом старосамбірчан та гостей прийшли привітати представники міської та районної влади.  Благословив дійство отець Михайло Николин.

Під час святкувань звучали Державний Гімн України та Гімн Українських Націоналістів. На зібранні голова місцевого осередку “Товариства Просвіта” Храпко Михайло Данилович продекламував власний вірш, присвячений борцям за незалежність України.

IMG_4091 [Старосамбірські вісті]Квіти до пам’ятника Степану Бандері поклали Старосамбірський міський голова Ігор Трухим та заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко. Кошик з квітами до могили воїнів УПА на міському цвинтарі поклали заступник міського голови Володимир Бущак та керівник організаційного відділу Юрій Леус.

Організацію святкового віче забезпечували працівники відділу культури. Завершив урочистості концерт творчих колективів у районному Народному домі.

Вітаємо усіх жителів Старосамбірської громади зі святом! Бажаємо усім миру, любові, достатку та добра!

print

Pin It on Pinterest