«

»

Лис 25

Відбулася урочиста сесія Старосамбірської міської ради (фото)

IMG_8552 [Старосамбірські вісті]24 листопада 2020 року відбулася урочиста перша сесія Старосамбірської об’єднаної територіальної громади.

Відкрив засідання голова територіальної виборчої комісії Роман Бучковський, який оприлюднив результати виборів. Присягу склали міський голова Ігор Трухим та депутати ради. Новообраним представникам громади було вручено депутатські посвідчення.

На першій сесії обрали заступника, секретаря та затвердили склад постійних депутатських комісій. Крім цього було сформовано старостинські округи та призначено старост місцевих громад.

На першу сесію Старосамбірської міської ради було запрошено депутата Верховної Ради Андрія Лопушанського, заступника голови Львівської ОДА Юрія Бучка, голову Старосамбірської РДА Петра Назара та голову Самбірської районної ради Віталія Кімака.  З вітальним словом виступили представники духовенства.

Також на сесії були присутні міські голови попередніх скликань Юрій Войтів та Іван Грись, депутати сьомого скликання, представники підприємств та установ, громадськість.

print

Pin It on Pinterest