«

»

Лис 08

Розпочинається процедура проведення громадських слухань

громадські слуханняСтаросамбірська міська рада повідомляє, що з 09.10.2021 р. розпочинається процедура проведення громадських слухань для врахування громадських інтересів щодо розроблення детального плану «Детальний план території земельної ділянки для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Річна в с.Стрільбичі Самбірського району Львівської області».

Даний проект розроблений на підставі рішення Стрільбицької сільської ради від 09.10.2020 року №1097.

Замовником проекту є Старосамбірська міська рада Самбірського району Львівської області.

Розробником  проекту є:

ФОП Біловус Андрій Михайлович.

З проектом містобудівної документації можна ознайомитися на сайті Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області (читати нижче за текстом) та в  адмінприміщенні Старосамбірської міської ради за адресою: 82000, Львівська обл., Самбірський р-н, м. Старий Самбір, вул.Л.Галицького, 40, каб.401. За вказаною адресою також приймаються  пропозиції громадськості щодо проекту детального плану території. Посадова особа виконавчого комітету Старосамбірської міської ради відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості – начальник відділу містобудування, архітектури, комунальної власності та житлово-комунального господарства апарату Старосамбірської міської ради Попович В.В.

Пропозиції щодо детального плану території подаються з моменту виходу цього повідомлення. Строк завершення прийому пропозицій – 10.12.2021 року.

Громадські слухання з приводу даного  питання будуть проводитись 10.12.2021р.  об 15:00год. в сесійному залі приміщення Старосамбірської міської ради за вказаною адресою.

Процедура проведення громадських слухань проводиться у відповідності до статті 21 Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності” від 17 лютого 2011 року № 3038-VI  та  “Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні”, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів від 25 травня 2011 р. N 555.

Додатки (активний посил):

Схема розсташування земельної ділянки

Існуючий план території

Проектний план

План червоних ліній

print

Pin It on Pinterest