«

»

Вер 16

Відбулася відеоконференція з питань цивільного захисту

ЦЗ (2)15 вересня відбулася спільна нарада в режимі відео конференції Симбірського районного управління ГУ ДСНС України у Львівській області та уповноважених осіб відповідальних за напрямок роботи по цивільному захисту, а також відповідальних осіб за ведення сайтів ТГ, Самбірського району, Львівської області.

Відеоконференцію проводила заступник начальника районного управління- начальник відділу профілактичної роботи Самбірського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області полковник служби цивільного захисту Світлана Мірошкіна.

До наради долучилися фахівці, які представляли Самбірське РУ ГУ ДСНС України у Львівській області, Самбірської РВА; представники територіальних громад. Старосамбірську міську раду представляли начальник загального відділу міської ради Юрій Леус та відповідальний за напрям цивільного захисту Валерій Стрижак.

ЗаписатиВ режимі відеоконференції було розглянуті питання, які стосуються:

  • Підготовки до осінньо-зимового періоду;
  • Про інформаційно – роз’яснювальну роботу (дії при сигналі «Повітряна тривога», поводження при виявленні вибухонебезпечних предметів, заходи під час перебування на воді (кризі), правила пожежної безпеки в побуті, щодо недопущення пожеж в екосистемах), а також кількість пожеж які виникли протягом 2021-2022рр. на території Самбірського району;
  • Порядок висвітлення інформації що стосується питань пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту в розділі Цивільний захист на сайтах громад;
  • Про стан утримання ПРУ.
print

Pin It on Pinterest