«

»

Сер 09

Відбулася друга діалогова сесія «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку»

IMG_20230808_132219 [Старосамбірська міська рада]Друга діалогова сесія «Людський вимір – інклюзивні дані для стабільності та розвитку» відбулася 8 серпня 2023 року в малому залі засідань Старосамбірської міської ради.

В процесі навчання учасники тренінгу та члени ініціативної групи обговорили результати соціологічного опитування жителів, яке було проведено в Старосамбірській громаді.

Заняття включало здійснення аналізу результатів, заслуховування презентації проведеного опитування та напрацювання проектної заявки.

IMG_9768 [Старосамбірська міська рада]Нагадаємо, що Старосамбірську міську раду було відібрано до участі на конкурсній основі завдяки розробленій та поданій проєктній заявці відділом економічного розвитку та інвестицій, що дасть можливість отримати підтримку в формі технічного забезпечення та грант на реалізацію проекту, який визрів в процесі проведення тренінгів «Людський вимір – Інклюзивні дані для стабільності та розвитку», які розпочалися 11 липня 2023 року.

До участі у тренінгу, який проходив у Старосамбірській міській раді долучилися представники Міжнародної організації з міграції.

IMG_9783 [Старосамбірська міська рада]Представники організації проінформували аудиторію про основні рекомендації МОМ для проведення соціологічних досліджень з метою з’ясування громадського сприйняття та важливості його проблематики.

У підсумку ініціативна група окреслила подальші кроки до реалізації проектної заявки. IMG_9784 [Старосамбірська міська рада]

print

Pin It on Pinterest